(VIDEO) ŠOK U LUČANIMA: Mladost u 89. minutu sprečila pobedu Crvene zvezde
Foto: FK Crvena Zvezda

Jelen Superliga

(VIDEO) ŠOK U LUČANIMA: Mladost u 89. minutu sprečila pobedu Crvene zvezde

Fudbal -
Derbi poslednjeg kola jesenjeg dela igrao se u Lučanima, gde je Mladost dočekala Crvenu zvezdu
1 / 3 Foto: FK Crvena Zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju Mlados u Lučanima u meču poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva Srbije. Zvezda je povela u 16. minutu golom Nejca Pečnika, dok je izjednačenje u 89. minutu doneo Saša Jovanović.

MLADOST - CRVENA ZVEZDA 1:1 (0:1)Stadion: Mladost Sudija: Robert Kiš Čepegi

Strelci: Jovanović 89. - Pečnik 16.Mladost Lučani: Krznarić, Marković, Milunović, Zonjić (od 62. Grujičić), Nenadić, Pešić (od 46. Jovanović), Radin, Adamović, Tešić, Živadinović (od 92. Gavrić), MilosavljevićCrvena zvezda: Rajković, Pavićević, Planić, Jovanović, Mijailović, Kovačević, Lazović, Bosančić (od 76. Gogić), Pečnik, Gavrić (od 87. Katai), Despotović

TOK MEČA

Teren u Lučanima je prilično loš za igru iako su domaćini pokušali da ga sačuvaju tako što nisu trenirali prethodnih dana na njemu.

Zvezda je od početka krenula ofanzivno, pretio je Lazović u četvrtom minutu, takođe i u sedmom.

Domaćin je prvi put pripretio u desetom minutu kada je Milosavljević šutirao, a Rajković odbranio.

Zvezda je do vođstva stigla u 16. minutu. Pečnik je sa oko 20 metara šutirao nisko i savladao Krznarića. Lopta je odskočila tačno ispred golmana domaćina

http://www.youtube.com/watch?v=ONlWSR5gMIQ

Veliku priliku Zvezda je promašila u samom finišu kada se lopta odbila do Lazovića, ovaj izbio sam ispred Krznarića, ali nije uspeo da ga savlada.

http://www.youtube.com/watch?v=ibR-G1beGVU

Početak drugog poluvremena doneo je oštru igru na sredini terena, uz po jedan žuti karton na obe strane (Radin i Planić), i bez većih prilika po gol.

Monotoniju je prekinuo Mijailović koji je u 57. minutu pogodio stativu. Defanzivac crveno-belih stigao je do ivice šesnaesterca, šutirao desnom nogom i pogodio okvir gola Lučanaca. U nastavku akcije Bosančić se nije najbolje snašao.

Šok za Crvenu zvezdu u finišu meča. Saša Jovanović je pobegao odbrani crveno-belih i matirao Rajkovića u 89. minutu meča.

http://www.youtube.com/watch?v=t9Y77CnTel4

Kapiten na udaruNAVIJAČ OTEO DRES LAZOVIĆUNakon što su u poslednjim minutima ispustili pobedu u Lučanima, fudbaleri Crvene zvezde morali su da se suoče s najvernijim navijačima, i to postrojavanjem pred tribinom na kojoj su se nalazile Delije. Pristalice crveno-belih jasno su poručili igračima šta misle o njihovom izdanju, a jedan od navijača na kraju je istrgao dres iz ruku novom kapitenu ekipe Darku Lazoviću. Ovo nije prvi put da navijači uzimaju dresove fudbalerima Zvezde, pošto su prošle sezone poskidali skoro ceo tim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track