(VIDEO) HIT: Adem Ljajić imao proliv, pobegao s utakmice!
Foto: Profimedia

Srbin usred meča imao muke

(VIDEO) HIT: Adem Ljajić imao proliv, pobegao s utakmice!

Fudbal -

Imao je pokvaren stomak, išlo mu se u toalet. Ne bi bio lep prizor da se uneredio na terenu, otkrio je Siniša Mihajlović razlog Ademovog odlaska s terena

Poraz Torina od Intera u Milanu (2:1) razljutio je našeg stručnjaka Sinišu Mihajlovića, koji nije birao reči nakon utakmice.- Zaslužili smo da izgubimo jer smo im dozvolili da igraju. Ako se Torino ne bude ponašao kao Torino, onda možemo od svakoga da izgubimo... Nisam zadovoljan, a ne bih bio zadovoljan ni da smo izvukli remi. Nedostajao nam je karakter - rekao je Mihajlović, koji je zatim slikovito objasnio zbog čega je Adem Ljajić sam od sebe napustio meč pre kraja.

- Imao je pokvaren stomak, išlo mu se u toalet na svakih 15 minuta. Njegovo stanje je bilo kao i naša igra - proliv. Otrčao je u svlačionicu posle gola jer je morao. Ne bi bio lep prizor da je to uradio na terenu - otkrio je Srbin, koji, baš kao i Ljajić, nije dočekao kraj susreta na klupi.- Otišao sam minut pre kraja jer nisam više mogao da izdržim. Nisam želeo da rizikujem i napravim neku glupost. Otišao sam u svlačionicu da se smirim jer mi je bila potrebna tišina.

Miha surovo iskrenOBI MOŽE NA MALI FUDBALTreneru Torina smeta nespremnost pojedinih igrača, a iz tog razloga je sredinom drugog poluvremena izveo iz igre Obija (25).- Razumem Moretija, koji ima 36 godina... Ali Obi je imao grčeve na terenu posle 60 minuta. S tom fizičkom spremom se ne može igrati fudbal u Seriji A. Ako ne može da igra ozbiljan fudbal 90 minuta, neka ide i igra mali fudbal s prijateljima - poručio je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track