ZVEZDA GA NA BENZINSKOJ PUMPI UKRALA BARSELONI! Nećete verovati kako je fantastični Boriša Simanić odlučio da obuče crveno-beli dres! (VIDEO)
Foto: Starsport©

neverovatna priča

ZVEZDA GA NA BENZINSKOJ PUMPI UKRALA BARSELONI! Nećete verovati kako je fantastični Boriša Simanić odlučio da obuče crveno-beli dres! (VIDEO)

Košarka -

Mladi košarkaš Crvene zvezde Boriša Simanić raspametio je navijače u Pioniru spektakularnom igrom protiv Budućnosti u petom meču finalne serije ABA lige.

Zvezda je demolirala Budućnost 97:54 i apsolutno zasluženo postala šampion regionalne lige, a jedan od najzaslužnijih za trijumf bio je upravo Boriša Simanić.

Tokom prvog dela igre viđen je veliki broj spektakularnih poteza, ali ono što je uradio Boriša Simanić razgalilo je Delije.

Košarkaš Zvezde je uspeo da najpre udari ''rampu'' protivničkom košarkašu na jednoj strani terena, a onda u kontri istrči na drugu stranu i na asistenciju Filipa Čovića iz alej-upa zakuca koš gostiju.

Prava ludnica je nastala u dvorani posle ovog koša Boriše Simanića.

Mladi košarkaš je utakmicu završio sa 10 postignutih poena, pet skokova, tri asistencije i dve fantastične rampe.

Priča o samom dolasku Simanića u Zvezdu je izuzetno zanimljiva.

21-godišnji košarkaš Crvena zvezde ponikao je u Budućnosti iz Bijeljine, a rukovodstvo crveno-belih je pratilo mladog košarkaša dok je nosio dres ovog kluba.

"Mi smo pratili Simanića dve godine prije nego što je došao u Zvezdu. Bio je član Škole košarke Budućnost iz Bijeljine, koja je često s nama igrala prijateljske utakmice. Čak sam išao sa Mirkom Pavlovićem da se upoznam s njegovom porodicom i Darijom Čojićem, vlasnikom kluba. Bili smo u kontaktu, ali nikako nismo uspevali da ga prelomimo da dođe u Zvezdu", otkrio je u jednom intervjuu za "Blic" Miloš Ninković.

Posle četiri meča u seriji - ista meta, isto odstojanje. Denver i San Antonio se smenjuju u pobedama, a večeras (03.30) u Koloradu Jokićev tim je favorit da povede sa 3:2. Kvota na keca je 1,50, a na dvojku 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - San Antonio.

Boriša je imao dogovor sa Barselonom, rešio je da nastavi karijeru u katalonskom klubu. Sve je bilo dogovoreno, međutim...

"Boriša je bio s reprezentacijom kada se vraćao s ocem u BiH po stvari, a pred put u Barselonu. Naime, Barsa je sve dogovorila s porodicom i dečko je krenuo u Španiju. Na autoputu Beograd-Zagreb zvao sam i rekao da stanu na prvoj benzinskoj pumpi. Brzo smo se dogovorili i napravili ugovor koji se u Beogradu realizovao posredstvom menadžera Ace Raškovića i ostalih zaposlenih u klubu", otkrio je Ninković.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track