LAZIĆ POZIVA NA OPREZ PRED MEČ SA STUDENTSKIM CENTROM: Kapiten Zvezde zna odakle preti NAJVEĆA OPASNOST, cilj je samo jedan!
Foto: Starsport

aba liga

LAZIĆ POZIVA NA OPREZ PRED MEČ SA STUDENTSKIM CENTROM: Kapiten Zvezde zna odakle preti NAJVEĆA OPASNOST, cilj je samo jedan!

Košarka -

Ekipa Crvene zvezde danas igra izuzetno važnu utakmicu 25. kola ABA lige protiv SC Derbija koja je na programu od 18 sati u hali Aleksandar Nikolić.

Ovo će biti šesti duel dve ekipe u ABA ligi, u poslednjem meču koji je odigran u Podgorici prošle jeseni (17.12.2023) naš tim slavio je 91:77.

Trener Janis Sferopulos je pred ovaj meč rekao:

„Igramo protiv ekipe koja se bori za plasman u plej of ABA lige. Sa druge strane, mi želimo da se vratimo na pobednički put i pobedama, a konkretno ova u ponedeljak donela bi nam prvo mesto na tabeli pred plej of. Kao i uvek, ali posebno pred ovaj meč, koncentracija i energija moraju da budu na maksimalnom nivou! Pozivam naše navijače koji su nam uvek bili ogromna pomoć da dođu u Pionir i pruže nam važnu podršku u ovoj utakmici“.

Kapiten Branko Lazić ističe da zna odakle Zvezdi preti najveća opasnost:

„Izuzetno važna utakmica je pred nama i to sa dobrim timom koji je u borbi za bolju poziciju pred plej of. Svoj kvalitet i mogućnosti pokazuju tokom cele sezone i moramo da pristupimo ovoj utakmici izuzetno ozbiljno, čvrsto i sa maksimalnom koncentracijom na terenu. Znamo odakle nam preti najveća opasnost, ali verujem da ćemo uz podršku naših navijača i sa tribina, svi zajedno doći do važnog cilja, a to je prednost domaćeg terena u doigravanju i prvo mesto“.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track