(VIDEO) TEODOSIĆ POSLE PRVE EVROLIGE: Razmišljam kako ću da se napijem
Foto: Euroleague.net

Ostvario cilj

(VIDEO) TEODOSIĆ POSLE PRVE EVROLIGE: Razmišljam kako ću da se napijem

Košarka -

Košarkaši moskovskog CSKA osvojili su predvođeni kapitenom reprezentacije Srbije Milošem Teodosićem titulu prvaka Evrope, pošto su u finalu Evrolige posle produžetka savladali Fenerbahče (101:96).

Popularni Teo je u trećem finalu osvojio prvi trofej, a španski "Kanal plus" je na Tviteru objavio isečak iz njegovog razgovora sa novinarkom.

O čemu razmišljaš sada?

"Razmišljam kako ću se noćas napiti", navodno je odgovorio srpski as!

Teodosić je dao izjavu i televiziji "Sport klub", čiji reporter je počeo konstatacijom da se do titule "nije moglo teže".

"Misliš da nije moglo teže? Moglo je malo lakše, ali ovako je nekako slađe. Ispustili smo 20 poena i u završnici pokazali da imamo srce, da smo sazreli kao tim i da možemo da dobijemo ovako velike utakmice".Teodosić je u martu napunio 29 godina.

"Eto, svi koji su mislili da Teo ne može... Posrećilo se i meni da osvojim. Nisam znao da je osećaj ovako lep, potrudiću se da to uradim još neki put", završio je virtuoz sa košarkaškom loptom.

Teodosić je u finalu zabeležio 19 poena, pet skokova i sedam asistencija, uz šut za trojku 3/6, za dva poena 1/1 i sa linije slobodnih bacanja 8/9.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track