ZVEZDA SE IZVINILA TEDOSIĆU:  Drago nam je da si se izdigao iznad poteza neodgovornog navijača
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Crveno-beli ogorčeni

ZVEZDA SE IZVINILA TEDOSIĆU: Drago nam je da si se izdigao iznad poteza neodgovornog navijača

Košarka -

Najbolji košarkaš CSKA i kapiten srpske reprezentacije Miloš Teodosić bio je stalna meta navijača Crvene zvezde u trećem meču četvrtfinalne serije Evrolige.

Po završetku utakmice jedan od pripadnika "Delija" je Miloša gađao flašom.

Crvena zvezda je tim povodom, podsetila, da tokom cele sezone ukazuje na veliki problem neodgovornih pojedinaca "navijača” koji su ubacivanjem raznih predmeta u teren, koštali klub više desetina hiljada evra i uslovnom suspenzijom parketa u Beogradu.

Predsednik kluba Nebojša Čović odmah nakon incidenta koji se dogodio po završetku utakmice, izvinio se ispred svlačionice u ime kluba u vrlo srdačnom razgovoru Milošu Teodosiću, koji ničim nije zaslužio ovakav "tretman” neodgovornih pojedinaca u "Kombank Areni”.

„Žao mi je što je senku na izvanrednu sezonu u Evroligi, i veliki uspeh našeg kluba, bacio neko ko ne želi dobro KK Crvena zvezda. Već smo platili ogromne kazne Evroligi, a platićemo još, jer je delegat tog takmičenja, u svoju beležnicu upisao tri bačena upaljača na parket, što automatski znači i novu kaznu! Posebno mi je žao što je jedan Miloš Teodosić doživeo ovakvu neprijatnost u Kombank Areni, ali mi je drago da se izdigao iznad neprijatne situacije, i prihvatio izvinjenje našeg kluba, čiji je deklarisani navijač", rekao je Davor Ristović, direktor Crvene zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track