STAVILI JOJ STAKLO U PIĆE! Devojka zvezde Argentine preživela DRAMU nakon meča sa Hrvatskom! Odlazak u bolnicu, pa policija!
Foto: Instagram

UŽAS

STAVILI JOJ STAKLO U PIĆE! Devojka zvezde Argentine preživela DRAMU nakon meča sa Hrvatskom! Odlazak u bolnicu, pa policija!

Mundijal 2022 -

Agustina Gandolfo, atraktivna devojka napadača Argentine Lautara Martineza, preživela je pravi pakao u Dohi nakon trijumfa Gaučosa u polufinalu Svetskog prvenstva.

Ova lepotica je u društvu prijatelja pratila pobedu Argentine nad Hrvatskom (3:0) na Lusail stadionu, a nakon meča otišli su u jedan kafić kako bi proslavili ulazak u finale.

Međutim, tamo je doživela ogromnu neprijatnost. U flaši pića našli su komadiće stakla i nastala je opšta panika.

Pili su i tek kasnije su shvatili da u piću ima stakla. Odlučili su odmah da odu u bolnicu na pregled. Srećom, svi su dobro.

Nakon bolnice odmah su otišli u ambasadu Argentine kako bi prijavili šta se dogodilo i odmah su obavestili i policiju. Želeli su da saznaju ko im je to uradio i zašto.

"Kakva sramota, podneli smo prijavu i imamo i svedoke u kafiću u kom smo bili", napisala je Lautarova devojka na Instagramu.

Vlasnik kafića tvrdi da to nije istina i da su Agustina i njeni prijatelji sve iscenirali.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track