BRŽI I OD POLICIJE: Kurir pronašao begunca Uroša, nestalog srpskog vaterpolistu!
Foto: Facebook/Uroš Vuković, David Damnjanović

Tako se to radi

BRŽI I OD POLICIJE: Kurir pronašao begunca Uroša, nestalog srpskog vaterpolistu!

Ostali sportovi -
Mladi srpski vaterpolista lociran u mađarskom klubu, gde je u ponedeljak u društvu rođaka priveden kako bi bio vraćen kući.

Mladi srpski vaterpolista Uroš Vuković, koji je nestao prošlog ponedeljka, pronađen je u Mađarskoj. I ovog puta nije reč o neproverenoj informaciji nalik onoj koju su mediji plasirali tri dana nakon nestanka!Zabrinuti i zaintrigirani neobičnim događajima koji su pratili priču u vezi sa nestankom mladog vaterpoliste Beograda, novinari Kurira odlučili su da sprovedu internu istragu i iskoriste sve prednosti društvenih mreža. Ne znamo kako policiji nije palo na pamet ovako nešto i kako je moguće da su nedelju dana držali roditelje mladića bez informacija (Uroševa majka, koja je na putu za Mađarsku je tako rekla), tek mi smo uz pomoć mladih i pametnih ljudi ušli u trag Vukoviću.Brzo su se na „alarm“ koji je uključen i u Mađarskoj (znalo se da je Uroš ušao u ovu državu) javili predstavnici tamošnjeg kluba i otkrili nam da je Uroš bio na jednoj utakmici i nakon toga zamolio da samostalno trenira.

- Raspitivao se da li može da trenira s prvim timom. Rekli smo da nema problema i u petak je bio na treningu. Raspitivao se kada je sledeći i kada smo mu rekli da je u ponedeljak, konstatovao je da je šteta što nema preko vikenda. Najavio je dolazak u ponedeljak, a za utorak je rekao da mora negde da otputuje - kažu iz kluba u kom je Uroš trenirao.Autentičnost priče potvrđuju i fotografijom (koju možete videti u štampanom izdanju Kurira za utorak, 8. decembar 2015. godine), nastalom na bazenu u petak, na kojoj je Vuković okružen mladim vaterpolistima. Nasmejan i dobro raspoložen, onakav kakvog ga svi poznaju.

Otac: Idemo po njega ako hoće da se vrati Pozvali smo i Uroševe roditelje i potvrdu o nalasku dobili od njegovog oca.- Pronađen je na nekom bazenu. Tu je. Živ je i zdrav, slikao se s nekom decom. Koliko znam, našli su ga neki naši vaterpolisti na sat i po od Budimpešte - kaže za Kurir Urošev otac i dodaje da i pored svega nije bio mnogo zabrinut?!- Nikad nije bio problematično dete. U pola šest je trening na koji bi trebalo da dođe, ići ćemo tamo da ga vratimo. Ako hoće da se vrati - zaključio je otac našeg mladog vaterpoliste.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track