STALI UZ SELEKTORA: Rukometaši Srbije jasno stavili do znanja šta misle o odbeglom golmanu!
Foto: RSS

Osudili postupak Đukanovića

STALI UZ SELEKTORA: Rukometaši Srbije jasno stavili do znanja šta misle o odbeglom golmanu!

Ostali sportovi -
Rukometaši Srbije zajedno sa selektorom Dejanom Perićem osudili su postupak golmana Slaviše Đukanovića koji je napustio reprezentaciju

Podsetimo, selektor Perić je odlučio da zameni golmana Slavišu Đukanovića, koji je nezadovoljan odukom selektora napustio nacionalni tim pred odlučujući meč na EP sa reprezentacijom Makedonije (18.15).

Đukanović je svoju oduku obrazložio javnim obraćanjem na društvenoj mreži Fejsbuk, a povodom njegovog postupka oglasili su se i reprezentativci Srbije koji su zajedno sa selektorom i članovima stručnog štaba osudili to što je Đukanović uradio.

"Slaviša Đukanović više nije član rukometne reprezentacije Srbije. Posle primanja odluke od strane selektora da u sastav za narednu utakmicu umesto njega uvrsti Dragana Marjanca, a što prema pravilima i propisima ne bi značilo kraj učešća za Đukanovića na ovom Evropskom prvenstvu, igrač nije saopštio nezadovoljstvo selektoru. Umesto toga nezadovoljstvo je saopštio putem društvenih mreža. Njegovu izjava za neodgovorno ponašanje i lošu organizaciju u reprezentaciji Srbije, kao neistinu, a vezana je za njegovo lično nezadovoljstvo, u potpunosti osuđuju svi igrači i članovi stručnog štaba nacionalnog tima. "

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track