ĐOKOVIĆEVE SUZE SU LAŽNE! Nikad sramniji udar na Novaka: Optužili ga da je FOLIRANT i da je plač njegova taktika! MONSTRUOZNO
Foto: Printskrin

francuski psiholog

ĐOKOVIĆEVE SUZE SU LAŽNE! Nikad sramniji udar na Novaka: Optužili ga da je FOLIRANT i da je plač njegova taktika! MONSTRUOZNO

Tenis -

Poznati francuski list L'Ekip ponovo je napao najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Verovali ili ne, francuski list je objavio tekst u kom su uz "stručnu" pomoć analizirali suze Novaka Đokovića na US openu! Naravno, došli su do zaključka da je plač Srbina bio lažan!

Nakon sramnog izvrtanja Novakovih reči, Francuzi su otišli korak dalje... Sada su optužili najboljeg tenisera sveta da je folirant.

Novaka su u finalu US opena savladale emocije. Srbin je u finišu meča zaplakao na terenu posle ovacija koje je dobio sa tribina Artur Eš stadiona u Njujorku. Međutim, ima i onih koji tvrde da su njegove suze bile lažne.

Francuskinja Izabel Inšausp, koja radi kao sportski psiholog, rekla je za L'Ekip da Novak nije plakao.

"Ne verujem ni na minut u taj pokušaj da uzdrmate publiku, da napravite veliki govor i kažete da je publika ta koja se računa. Ne znam da li ste mu videli lice kada se vratio posle pauze. Na terenu više ne plače", ističe Izabel.

Novak Đoković, GOAT
foto: John Minchillo AP

U ovom sramnom tekstu sagovornica kaže da je Đoković pokušao da zbuni ruskog tenisera, da bi preokrenuo rezultat i da ga je "ubio njegov ego", a za plač upurno ističe da nije bio stvaran.

"Mislim da je njegov ego doživeo takav udarac da je isprobao šahovsku strategiju, misleći da će Medvedev popustiti ako se dogodi nešto što ne može da podnese. To je uradio da bi preokrenuo meč".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track