EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE NOVAKA ĐOKOVIĆA PO SLETANJU NA BEOGRADSKI AERODROM: Nasmejani šampion u Beogradu nakon što je pokorio Rim!
Foto: Kurir Stars/Aleksandar Panić

sleteo U BEOGRAD

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE NOVAKA ĐOKOVIĆA PO SLETANJU NA BEOGRADSKI AERODROM: Nasmejani šampion u Beogradu nakon što je pokorio Rim!

Tenis -

Posle velikog trijumfa u Rimu, najbolji teniser sveta Novak Đoković vratio se kasno sinoć u glavni grad Srbije. Sa Beogradskog aerodroma su se pojavile slike dobro raspoloženog Đokovića, koji je u nedelju na veličanstven način trijumfovao na Masters turniru u Rimu.

Mnogi putnici su na aerodromu u Surčinu bili iznenađani kada su u nedelju pred ponoć ugledali najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, koji je u nedelju obradovao celu Srbiju posle veličanstvene pobede na turniru na šljaci u glavnom gradu Italije.

Đokovićeve pristalice su mislile da je Novaku potreban makar mali predah, da će verovatno prespavati u "večnom gradu", ali je on požurio da se vrati u svoj Beograd i svoju Srbiju, jer se u domovini svakako najlepše oseća. Naravno, na radost armije navijača u otadžbini, koja sa velikom pažnjom prati svaki njegov uspeh, ali i sve ono što se dešava izvan teniskog terena.

Posle prave golgote koju je prošao početkom godine u Australiji, Novak je još jednom potvrdio neverovatnu snagu u Rimu, gde je pokazao da je i dalje neprikosnoveni teniski svetski vladar.

1 / 4 Foto: Kurir Stars/Aleksandar Panić

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track