NOVI DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE POTRESLA TENISKI SVET! Da li je otkriven uzrok smrti Sabelenkinog dečka?
Foto: Printscreen/Instagram

tuga

NOVI DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE POTRESLA TENISKI SVET! Da li je otkriven uzrok smrti Sabelenkinog dečka?

Tenis -

Beloruski hokejaš Konstantin Kolcov iznenada je preminuo u 43. godini dok je pratio svoju devojku, slavnu teniserku Arinu Sabalenku, tokom turnira u Majamiju.

Vest je potvrdio hokejaški klub Salavat Julajev, dok su se sada pojavile nezvanične informacije i o uzroku smrti poznatog beloruskog sportiste.

Prvo su beloruski mediji objavili da je u pitanju tromboembolija pluća, a zatim su stigle nove informacije da je u pitanju samoubistvo, a onda je usledila i treća verzija po kojoj postoji mogućnost da je Kolcov slučajno pao sa terasa (jer su mu navodnu u sobi pronađene prazne flaše od alkohola). Za sada nema potvrde da je bilo koja od ove tri teorije - tačna i zvanična, pa tako još uvek ne znam tačan razlog smrti.

Arina Sabalenka, Konstantin Kolcov
foto: Društvene mreže

"Sa dubokom tugom vas obaveštavamo da je preminuo trener Salavata Julajeva Konstantin Kolcov. Bio je jaka i vesela osoba, voleli su ga i poštovali igrači, kolege, navijači. Zauvek je ispisao istoriju našeg kluba. Koltsov je osvojio prvenstvo Rusije i Gagarin kup u sastavu Salavata Julajeva i odlično je odradio posao u stručnom štabu tima. Hokejaški klub Salavat Julajev izražava saučešće porodici i prijateljima", navodi se u Telegram objavi beloruskog hokejaškog kluba koji je prvi potvrdio ove tragične vesti o treneru i nekadašnjem hokejašu.

Koltsov je inače dva puta predstavljao Belorusiju na Zimskim olimpijskim igrama, bio je sjajan hokejaš i potom trener, a navodno nije planirao da produži ugovor sa klubom. Sabalenka i Koltsov su se zabavljali oko tri godine, a bodrio ju je u Melburnu gde je Beloruskinja osvojila Australijan open i posvetila ga pokojnom ocu.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track