RIM SE TRESAO OD SVAĐE ĐOKOVIĆA I IVANIŠEVIĆA! Novak: Svi ste nule! Goran: Koji ti je!? Igraj!!! VIDEO
Foto: Profimedia

haos

RIM SE TRESAO OD SVAĐE ĐOKOVIĆA I IVANIŠEVIĆA! Novak: Svi ste nule! Goran: Koji ti je!? Igraj!!! VIDEO

Tenis -

Saradnja Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića, koja je okončana posle pet godina, obeležena je čestim svađama na raznim turnirima.

Iako su njih dvojica kasnije spuštali loptu na zemlju i objašnjavali kako je sve ono što se dešavalo tokom meča plod povišenih tenzija, neke od njihovih svađa se i dalje pamte.

Jedna od najburnijih desila se u Rimu. Đoković je u četvrtfinalu neočekivano poražen od Holgera Runea.

Novak nije bio na svom nivou. Imao je ogroman broj grešaka, a razloge loše igre tražio je bezuspešno u svom stručnom štabu!

Goran Ivanišević
foto: Profimedia

Đoković je u više navrata vikao na svoj tim predvođen Ivaniševićem, a u jednom trenutku obratio se svima njima sledećim rečima:

"Koučing ovakav, ovakav koučing...Ovakav!", urlao je Novak pokazujući nulu svim svojim ljudima u boksu: "Svi!", povikao je on, pa nastavio: "Konfuzija... Stalno, svi se u konfuziji svi!

Ivanišević je momentalno odgovorio Novaku: "Koji ti je k****? Igraj, igraj, igraj, makni se od lopte...", vikao je sa tribine hrvatski stručnjak.

Kurir sport

Bonus video:

08:33

KAKVA ČAST! FRANCUZI DONELI ODLUKU: NOVAK DOBIJA BISTU I HALU SA NJEGOVIM IMENOM! Evo gde će se nalaziti i kada će biti gotova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track