PLJUŠTE UVREDE U HRVATSKOJ - KOMŠIJE OSULE PALJBU PO NOVAKU: "Nadam se da je Goran dobro naplatio napade besa RAZMAŽENOG D....."
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia, DAVID GRAY / AFP / Profimedia

besni

PLJUŠTE UVREDE U HRVATSKOJ - KOMŠIJE OSULE PALJBU PO NOVAKU: "Nadam se da je Goran dobro naplatio napade besa RAZMAŽENOG D....."

Tenis -

Komšije kipte od besa...

Vest da je Novak Đoković prekinuo saradnju sa svojim dugogodišnjim trenerom Goranom Ivaniševićem izazvala je neviđenu buru u Hrvatskoj.

Đoković je na svom Instagram profilu potvrdio da je pre nekoliko dana sa Goranom doneo odluku da nakon gotovo šest izuzetno uspešnih godina okončaju profesionalnu saradnju.

Ova neočekivana odluka odjeknla je kao bomba i u medijima u regionu i izazvla burne reakcije navijača, posebno u Hrvatskoj.

Ispod vesti o prekidu saradnje Đokovića i Ivanišavića na poznatom hrvatskom portalu "Indeks" nizali su se uvredljivi komentari na račun Srbina. Mnogi se pitaju kako je Ivaniševi uopšte izdražao toliko sa Novakom.

Ovo su samo neki od sramnih komentara koji su osvanuli na hrvatskom portalu:

"Dugo je Goran i izdržao koliko puta mu je ludi Nole j**ao majku".

"Nakon što mu se n**ebao majke 30 puta po meču ga je otresao kao slinu. Tužno je videti nekada velikog igrača kako guta g**na za novac koji mu je pre bio sića."

"Dugo su i izdržali."

"Nadam se da je dobro naplatio 'babysitting' i napade besa razmaženog d.....".

Kurir sport / J.M.

00:14

Novak i Goran Ivanišević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track