BOGDAN OBRADOVIĆ Novak mi je rekao: Tek ću ih uništiti!
Foto: Reuters

Svetski, a naš Bogdan Obradović otkriva Đokovićeve planove za 2016. godinu

BOGDAN OBRADOVIĆ Novak mi je rekao: Tek ću ih uništiti!

Tenis -
Uvek ide napred, makar se i za centimetar pomerio nabolje, pa sam zato siguran da će lako izlaziti na kraj sa rivalima u sledećoj sezoni, kaže selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije

Selektor Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović otkriva zašto će Novak Ðoković tek 2016. godinu učiniti nezaboravnom, posle neverovatno uspešne 2015, koja je zaključena osvajanjem Mastersa u Londonu pobedom u finalu nad Rodžerom Federerom.

- Kad se sezona tek zahuktavala, sećam se da smo razgovarali u Kraljevu pred mečeve Dejvis kupa sa Hrvatskom. Novak mi je tada rekao da je zadovoljan početkom, ali da će njegova godina biti tek 2016. Kad se osvrnemo i vidimo kakav je rezultat ostvario, prva pomisao je da se od toga ne može više. Međutim, u sportu ne postoji granica. Uvek se ide napred, makar i za centimetar možeš da se pomeriš nabolje, pa sam zato siguran da će Novak lako pronaći nove izazove - kaže Obradović.

Novakovi snovi biće ispunjeni kad se himna „Bože pravde“ bude čula na Rolan Garosu i na Olimpijskim igrama, a 2016. godina nudi oba izazova.

- Gledajte, Novakova takmičarska glad je beskonačna, tu nema pauze. On će jurišati na sve što je osvojio i želeće svim srcem da uzme Rolan Garos i medalju u Riju. Nek je on nama živ i zdrav, siguran sam da će nastaviti da nas sve oduševljava.

Pre ovogodišnjeg fenomenalnog niza pobeda, činilo se da će najbolji teniser sveta teško ponoviti 2011. godinu.- Napredak je evidentan, pre svega se fenomenalno kreće, bolje nego ikad dosad. Bolje servira, što daje sigurnost njegovoj igri, a tu se vidi i uticaj rada s Borisom Bekerom. Poboljšao je igru na mreži i, ono što je najvažnije kada govorimo o njegovim kvalitetima, jak je u glavi! Jednostavno rečeno, lepota ga je gledati dok igra.

Timski duhBATERIJE PUNI NA DEJVIS KUPUÐoković će predvoditi Srbiju Dejvis kupu.- Uopšte ne treba dovoditi u pitanje jeste njegova želja da igra za Dejvis kup tim Srbije. Znam koliko mu znači svako okupljanje i koliko mu pozitivna energija koju ponese iz ekipe pomaže da lakše podnosi naredne izazove.

Junajted i LiverpulŠKRTEL: UPOZNAO SAM LEGENDU! DE HEA: NOLE, KAKAV MAJSTOR!Fudbaler Liverpula Martin Škrtel nije krio oduševljenje na svom Instagramu posle zajedničkog fotografisanja sa Novakom Ðokovićem. Slovak je uspeo zajedno sa suprugom Barbarom da dođe do našeg tenisera:- Legenda, lično!!! Kakva čast upoznati ovog čoveka! Apsolutni teniski superstar, ali je i dalje sjajna osoba! Hvala na slici!Impresije prema Ðokoviću izrazio je i golman Mančester junajteda David de Hea, koji je na Tviteru napisao:- Džoker Nole, kakav majstor!!

Najveća podrška... Novak sa suprugom
Najveća podrška... Novak sa suprugom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track