(FOTO) HRVATSKI MEDIJI IZVREĐALI NOVAKA: Đoković je primitivac, kakav to primer daje deci?!
Foto: AP

Osuli paljbu po srpskom teniseru

(FOTO) HRVATSKI MEDIJI IZVREĐALI NOVAKA: Đoković je primitivac, kakav to primer daje deci?!

Tenis -
Prvi reket sveta je posle gubitka drugog seta bio nervozan, a onda je dok je išao prema stolici zgrabio peškir od dečaka koji skuplja loptice i vikao prema svom boksu

ZAGREB - Hrvatski mediji žestoko su izvređali najboljeg tenisera sveta Srbina Novaka Đokovića, koji je tokom meča finala Mastersa u Majamiju protiv Endija Mareja dreknuo u pravu svog boksa, a ujedno uplašio dečaka koji skuplja loptice. Đoković je odbranio titulu u Majamiju, pošto je pobedio Mareja u tri seta 7:6, 4:6, 6:0. Prvi reket sveta je posle gubitka drugog seta bio nervozan, a onda je dok je išao prema stolici zgrabio peškir od dečaka koji skuplja loptice i vikao prema svom boksu. Ovaj krik je uplašio dečaka, a Novak je potom dobio opomenu od sudije zbog čega je ušao u raspravu sa arbitrom.

http://www.youtube.com/watch?v=eSAzuYKeZj4
http://www.youtube.com/watch?v=HWIo43yd13Y
Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Portal 24sata.hr donosi tekst sa naslovom: Novak posle incidenta: Izvinjenje dečaku i njegovim roditeljima.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Ni sajt Jutarnji.hr nije propustio priliku da se osvrne na dešavanja u finalu duela između Đokovića i Mareja. Njihov naslov je Incident u Majamiju.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Takođe i ostali hrvatski sajtovi su osuli paljbu po najboljem srpskom i svetskom teniseru, dnevnik.hr i vecernji.hr.Možda je najdalje u prozivkama otišao sajt: sportski.net.hr koji donosi naslov: Đoković pokazao ružno lice: Može da ga bude sramota. Kakav je to primer za decu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track