Fudbaler se ne predaje

(KURIR TV) ŠVAJNI NEĆE DA BUDE PAPUČAR: Evo kako je Ani uzvratio što ga je nagazila...

Tenis -

Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger tek što su izgovorili sudbonosno „da”, istog trenutka su počeli da se bore za poziciju u braku i čija će reč biti poslednja.

Pošto je Ana u znak prevlasti zgazila Švajnija na građanskom venčanju, on joj je, kako saznajemo, iste večeri uzvratio udarac.

Naime, po povratku sa venčanja mladenci su večerali sa svatovima, a onda je u salu donesena torta od sladoleda na kojoj je pisalo „Basti je šef“, i to po želji mladoženje. Očigledno da je tek kada se Ana opustila i pomislila da je njena reč poslednja, Bastijan u produžecima odlučio da uzvrati udarac svojoj supruzi. To verovatno nije palo na pamet Ivanovićevoj, jer za razliku od tenisa, u fudbalu postoje produžeci.

Da li će u njihovom novom domu koji su pazarili u Engleskoj glava kuće biti teniserka ili fudbaler, ostaje da vidimo.

U svakom slučaju, mladenci su juče izgledali srećno i zadovoljno, ali i odmorno, iako su nakon građanskog venčanja za uzak krug prijatelja priredili slavlje u hotelu „Aman kanal grande”, gde su i odseli. Štedeli su energiju za crkveno venčanje i sinoćno glamurozno slavlje, na koje je pozvano 300 zvanica, pa ih je prava žurka tek čekala.

Hrvatska pevačica Nina Badrić zabavljala je goste obe večeri, dok je u slavlju uživao srpski biznismen Miodrag Kostić sa sinom Aleksandrom.

Prva bračna noć Švajnija i Ane nije dugo trajala, jer su mladenci u prepodnevnim satima isplovili iz hotela. Oni su se sa kumovima i članovima porodice ukrcali na gondolu i otišli na obližnje ostrvce Torčelo, gde su doručkovali. Gosti koji su prethodnog dana doputovali uživali su u šopingu, dok su tokom čitavog dana u Veneciju pristizale i ostale zvanice.

Ana i Švajni su još prethodnog dana rezervisali stolove u bašti kako bi pre podne proveli sa kumovima i mladinim bratom. Uz jutarnju kafu i tradicionalnu italijansku kuhinju vesela ekipa prepričavala je anegdote od prethodnog dana, a da ih je bilo na pretek govore fotografije na kojima su svi srećni i nasmejani. Trudili su se da budu neprimetni, pa su sedeli iza zelenila i kovane ograde, ali to nije sprečilo paparace da zabeleže njihov prvi bračni doručak - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta, što dokazuju i naše fotografije.- Mladenci su 150 najbližih rođaka i prijatelja pozvali da prisutvuju njihovoj zakletvi na večnu ljubav pred bogom. Još toliko njih pozvano je u nekadašnji komleks državnih brodogradlišta oružarnica i skladišta u Veneciji, koje je danas kulturno zdanje „Arsenale“ i poseduje velelepnu salu za venčanja - objašnjava naš izvor, što znači da je pozivnicu za svadbu godine dobilo 300 ljudi.

(KURIR TV) ŠVAJNI, BIĆEŠ PAPUČAR: Ana nagazila mladoženju na venčanj

(FOTO) ANA IVANOVIĆ NIJE KAO OSTALE MLADE: Niko nije očekivao da će se ovako udati

SRPKINJA ZA BASTIJANA BILA FATALNA Zbog Ane je prekinuo sedmogodišnju vezu i potrošio milion €

KURIR TV NINA BADRIĆ PEVA NA VENČANJU ANE I BASTIJA Evo uz koju njenu pesmu će mladenci zaplesati

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track