VELIKO SRCE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Doveo decu sa Kosova na Dejvis kup!
Foto: TSS

Sjajan gest našeg šampiona

VELIKO SRCE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Doveo decu sa Kosova na Dejvis kup!

Tenis -
Najbolji teniser sveta Novak Đoković ogranizovao je dolazak dece s Kosova na meč sa Kazahstanom u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa.

"Oni mnogo pate i ovo je najmanje što možemo da uradimo za njih. Imaće jedinstvenu priliku da uživaju, a nije bilo potrebno mnogo napora u organizaciji da bi se to ostvarilo. Radujem se što ću ih sutra videti, nadam se da će se radovati. Mene takve stvari ispunjavaju", rekao je najbolji teniser sveta.

Podsetimo, meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa izmedju tenskih reprezentacija Srbije i Kazahstana počeće duelom prvog igrača sveta Novaka Đokovića i Aleksandra Nedovjesova, odlučeno je danas žrebom u Beogradu.

"Poznajem sa sa njim još iz juniorskih dana. Nikada nismo igrali od tada, ali smo ista generacija. On je od skoro počeo da beleži zapaženije rezultate na turu. Gledao sam ga u nekoliko navrata, ali činjenica da nismo igrali tera me da budem oprezan, jer upravo takvi mečevi mogu da izazovu neočekivane stvari, odredjena iznenadjenja", rekao je Đoković novinarima posle žreba.

Duel Đokovića i Aleksandra Nedovjesova počeće sutra od 14.00 časova u hali "Aleksandar Nikolić", a posle njih na teren će Viktor Troicki i Mihail Kukuškin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track