STANIJA DANIJELU: Znam zašto te ostavila Slavica Ćukteraš!
Foto: Youtube

Farma

STANIJA DANIJELU: Znam zašto te ostavila Slavica Ćukteraš!

Stars -
Ti dobro znaš, ali i ja zbog čega te Slavica Ćukteraš ostavila, prokomentarisala je Stanija, aludirajući na Danijelovu seksualnu orijentaciju

Filip Mitrović sinoć je rekao Staniji da zna sve stvari koje je radila na imanju, te da je čuo šta je sve pričala za Danijela, Gocu i većinu VIP seljaka. Ona je pokušavala da se odbrani, ali joj to nije pošlo za rukom. Očigledno je da su Stanijine igre odavno pročitali i da je ostala bez argumenata.

Ipak, starletin dečko, maneken Filip Panajotović rekao je kako se Danijel u stvari zaljubio u Staniju i da je iskoristio priliku da je ljubi kada je on bio izbačen sa imanja.

Međutim, Alibabić je to demantovao, i rekao da su čiste gluposti jer je starletu uvek gledao kao prijatelja i da smatra da nije ljudski to što njih dvoje sada pokušavaju da urade.

Kada je reč o njegovoj seksualnosti, rekao je da nema nameru nikome da se pravda i da jeste, i da nije gej.

"E, Danijele, molim te. Nemoj sad da ja pričam šta znam. Ti dobro znaš, ali i ja zbog čega te Slavica Ćukteraš ostavila!", prokomentarisala je Stanija i time dodatno aludirala na njegovu seksualnost.

Danijel Alibabić dobio je priliku da se obrati starleti i pitao je šta nije u redu sa njenim mozgom:

"Šta je bre sa tobom? Kakve imaš filmove u glavi? Kako te nije sramota da mi pričaš iza leđa. Uvek sam te branio, i bio na tvojoj strani. Sram da te bude", rekao je Danijel svojoj nekadašnjoj kumi, što je izazvalo aplauz ostalih ukućana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track