GOCA TRŽAN: Nisam se plašila skoka sa 3.500m, pa ni susreta sa Ivanom na Farmi!
Foto: Dragan Kadić

Neustrašiva

GOCA TRŽAN: Nisam se plašila skoka sa 3.500m, pa ni susreta sa Ivanom na Farmi!

Stars -
Pevačica je otpevala dve pesme na žurki u Lisiviću, a nije je interesovalo kako će reagovati njen biši muž jer je radila svoj posao

Pevačica Goca Tržan, koja je bila gost na imanje u Lisoviće gde se njen bivši muž iako se tamo nalazi njen bivši muž Ivan Marinković s kojim nije u najboljim odnosima, rekla je da se nije plašila kako će Ivan reagovati kada uđe. "Skok sa tri i po hiljade metara me nije uplašio, pa nema razloga bilo šta drugo da me uplaši", rekla je pevačica Podsetimo, bez imalo bojazni kako će njen bivši dragi da reaguje kada je bude video na vratima popularnog domaćinstva, Goca je raspoloženo kročila na imanje u Lisoviću i otpevala dve pesme. Njeni prijatelji i saradnici su je podržali u toj nameri i njen gest ocenili su kao hrabar, poslovan, ali i mangupski.

Po napuštanju imanja u Lisovićima, Goca se vratila svakodnevnim aktivnostima.

"Moj posao je da promovišem svoje pesme i da pevam. To je objektivno najgledaniji program trenutno, i super prilika da otpevam svoje dve pesme. Znači, samo radim svoj posao na visoko profesionalnom nivou", rekla je Tržanka.

http://www.youtube.com/watch?v=Qm1M-FFVwE4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track