BOSA GAZILA PO STENAMA: Goga se razbolela zbog snimanja spota!
Foto: Kurir štampano

Zmrzla se

BOSA GAZILA PO STENAMA: Goga se razbolela zbog snimanja spota!

Stars -
Pevačica u nekim kadrovima u spotu, koji je sniman u Opatiji bude prilično obnažena i da bosa gazi po hladnim stenama, što je dodatno doprinelo da se prehladi.

Poznata pevačica Goga Sekulić nedavno je boravila u Hrvatskoj kako bi snimila spot za pesmu "Rekord sam oborila", a zbog varljivog vremena ona se i razbolela.

Naime, poznato je da je Dejan Milićević veliki perfekcionista, pa je tražio da Goga u nekim kadrovima u spotu, koji je sniman u Opatiji bude prilično obnažena i da bosa gazi po hladnim stenama, što je dodatno doprinelo da se prehladi."Goga je prezadovoljna dosadašnjim radom na novom albumu i jedva čeka da se sve završi. Nedavno je snimila spot za jednu od pesma, a pošto je nekoliko sati snimala napolju u Opatiji, ona se razbolila. Ali je to nije sprečilo da nastavi da radi. Inače, ona je napravila pravu feštu kada se sa manekenkama vozila u automobila, a Italijani koji su se tu zadesili sve vreme su joj dobacivali: „Bela“.Ona je u jednom trenutku stala i zajedno su napravili žurku", izjavio je izvor blizak pevačici, koja će uskoro izdati novi album i time obradovati fanove.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja