CECA SLUŠA VUČIĆA: Ražnatovićeva leto provodi u Srbiji!
Foto: Printskrin/ Prva TV

Radno

CECA SLUŠA VUČIĆA: Ražnatovićeva leto provodi u Srbiji!

Stars -
Pevačica će ceo jul i avgust provesti u našoj zemlji, uprkos najavljenim velikim vrućinama

Premijer Aleksandar Vučić je izjavio da će građani Srbije koji budu letovali u našoj zemlji moći da računaju na poreske olakšice. Najvećoj folk zvezdi Svetlani - Ceci Ražnatović nisu potrebne olakšice jer neće ni uplaćivati aranžmane u Srbiji, već će, kako saznajemo, leto provesti kod kuće u Beogradu.

"U naredna dva meseca neću uspeti da odem na more i ne žalim se, jer Srbija je prelepa", kaže Ceca. Iako ima kuću na Kipru, neće imati vremena da je poseti ovog leta, bar ne do septembra.

"Imam mnogo koncerata ovog leta. Na more ću, ako budem mogla da izdvojim deset vezanih dana, otići tek u septembru", kaže pevačica.

Njih dvoje o ludom provodu redovno obaveštavaju prijatelje preko društvenih mreža. Ceci ne pada teško što je prošlo vreme kad su njeni naslednici letovali zajedno s njom. Tako je pre nekoliko meseci prvi put išla s prijateljima na odmor.

"Po prvi put sam otišla s prijateljima na odmor, i to u svojoj 41. godini. Ranije je to bilo porodično i uvek je bila frka i trka. Sad nije bilo „mama, gladan sam, mama, žedna sam“. Deca neće sa mnom, sve i da ja hoću. Rekli su mi: „Mama, idi sa svojim društvom“", rekla je pevačica po povratku iz Tajlanda.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track