LUNA ĐOGANI PORUČILA SLOBINIM RODITELJIMA: Biću vam najbolja snajka na svetu
Foto: Dragan Kadić

ŽELJE

LUNA ĐOGANI PORUČILA SLOBINIM RODITELJIMA: Biću vam najbolja snajka na svetu

Stars -

Hvala vam što ste rodili ovog mog slatkog malog medvedića. Želim da mu budem žena i da mu rodim malu bebu

Luna Đogani proslavila je 22. rođendan i otkrila šta je poželela - da svom dečku Slobi Radanoviću rodi bebu u rijalitiju!

Sloba i Draginja
Sloba i Draginjafoto: Printscreen

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija istakla je da jedva čeka da se pevač razvede od Kristine Kockar, pa da se ona uda za njega i osnuje porodicu. Blogerka je njegovim roditeljima poručila da će im biti najbolja snajka na svetu!

- Želim da kažem da sam danas srećna što sam napunila 22 godine. Nedostaje mi moja familija. Želim da pozdravim Dušana i Draginju i da im zahvalim što su rodili ovog mog slatkog malog medvedića, srculenceta. On me voli, čuva i daje mi svu ljubav ovog sveta. Želim da vam kažem da me čekate, jer ću vam ja biti najbolja snaja na svetu. Dušane, 17. marta ćemo vam čestitati rođendan i, hvala bogu, razumemo se jer smo mi ipak Ribe u horoskopu - rekla je Luna i nastavila da cvrkuće o svom oženjenom dečku.

- Imam gnojnu anginu i ne mogu da pričam mnogo i da razmenjujem pljuvačku s ovim gospodinom ovde. Želim da ovom čoveku ovde budem žena i da mu rodim malu bebu! - rekla je Đoganijeva, a Radanović je sve vreme klimao glavom dok je ona pričala.

Kija Kockar
Kija Kockarfoto: Kurir

Kija je strpljivo čekala u redu da devojci svoga muža čestita rođendan.

- Srećan ti rođendan, da budeš pametna. Sve najlepše ti želim - poručila je Slobina žena njegovoj ljubavnici.

Kurir / M. D.

Foto: Dragan Kadić, Printscreen, Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track