OČI ĆU JOJ IZVADITI: Ana bacila oko na Slobu! Kija NEĆE PREĆI PREKO OVOGA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TV Pink

ne da svog muža

OČI ĆU JOJ IZVADITI: Ana bacila oko na Slobu! Kija NEĆE PREĆI PREKO OVOGA! (VIDEO)

Stars -

Tokom večeri u rijalitiju "Zadruga" gledaoci su imali priliku da postavljaju pitanja stanarima Bele kuće, a u centru pažnje je bio ljubavni trougao koji čine Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kockar.

Milan Milošević je uspeo da pročita neka od pitanja koja su bila ispisana na papiru koji je držala voditeljka Katarina Nikolić. Jedno od njih se odnosilo na to što Ana Korać često provodi vreme u društvu pevača.

foto: Printscreen

Bilo je pitanje: "Ana, da li ti je ovo taktika sa Slobom ili ti se on stvarno sviđa?" Luna ga dva puta napala za Anu, rekla mu "Idi sa njom". Slobi prija. Muvao je, zvao je telefonom. Kija kaže: "ja bih joj oči izvadila" - prepričavao je Milan Lepom Mići.

Da podsetimo, Sloba je slao atraktivnoj ukućanki poruke dok je bio sa Kristinom u vezi, a onda su se susreli u rijalitiju gde dele istu prostoriju.

Embed the video ANA KORAĆ PROVOCIRA SLOBU: Veruj mi sa mnom biti bilo najbolje, pusti ti ove dve Autoplay ON OFF

Prethodnih dana dok se zadrugari sunčaju pored bazena, Koraćeva je često u Radanovićevoj blizini, a to je primetila i njegova bivša devojka, što mu je i prebacila.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ BLISTALA U BELOM OD GLAVE DO PETE: Seksepilno izdanje buduće gospođe Živojinović o kojem SVI PRIČAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track