POSLE 3 GODINE VEZE, SOFIJA I ADEM RASKINULI PREKO TELEFONA? Svadbena zvona im zazvoniti neće: VREME JE DA SVAKO NASTAVI SVOJIM PUTEM SAM
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

POSLE 3 GODINE VEZE, SOFIJA I ADEM RASKINULI PREKO TELEFONA? Svadbena zvona im zazvoniti neće: VREME JE DA SVAKO NASTAVI SVOJIM PUTEM SAM

Stars -

Manekenka Sofija Milošević i srpski reprezentativac Adem Ljajić na iznenađenje mnogih, kako se navodi, stavili su tačku na trogodišnju ljubav zbog poslovnih obaveza koje su ih udaljile.

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

"Oboje su imali dosta poslovnih obaveza u poslednje vreme, zbog čega nisu stigli ni da se vide. To je dovelo do toga da se potpuno odvoje i shvate da ne žele da budu zajedno. Prvo je bilo svetsko prvenstvo u Rusiji, potom brojni Sofijini angažmani u inostranstvu, i tokom dana kada nisu bili u prilici da se viđaju shvatili su se da su se udaljili jedno od drugog", prenosi Blic, a jedan od najskladnijih parova među poznatima odabrao je da se rastane u mirnom tonu.

"Konstantna razvojenost dovela je do toga da su slobodno vreme želeli da provode sa prijateljima ili sami, a želju da se vide nisu imali ni jedno ni drugo. Oboje su dugo u sebi držali celu priču i nisu imali potrebu da o tome razgovaraju, te su se poruke tokom dana svele na svega nekoliko, a interesovanje da se vide nije postojalo. Jednostavno su se zasitili svega i shvatili da žele da budu sami", kaže izvor blizak fudbaleru.

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

U pitanju je bio dug telefonski razgovor. Oboje su, navodno, shvatili da je vreme da nastave sami sa svojim životima.

"Sofija i Adem su nakon jednog dugog telefonskog razgovora shvatili da ne mogu da pronađu rešenje i da je za sada najbolje da se rastanu. Ova činjenica im je veoma teško pala, ali nisu želeli da muče jedno drugo. Mišljenja i stavovi po brojnim pitanjima su im se i te kako razlikovali i uvideli su da bi svaki dalji nastavak veze dovelo do svađa i dodatnih problema. Prvih nekoliko dana nakon raskida im je oboma bilo teško, pa su razmišljali i o pomirenju. Međutim, kada su malo bolje razmislili, shvatili su to ne bi bila veza kakva je bila ranije i da je vreme da dalje nastave sami", dodaje izvor.

Par se još uvek nije javno izjašnjavao po ovom pitanju. Lepotica u poslednje vreme ne objavljuje na Instagramu zajedničke fotografije sa dečkom, dok on to nije učinio od juna.

A post shared by Adem Ljajić (@_ademljajic_) on

(Kurir.rs/Blic/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track