DARKOVA ROĐAKA U SUZAMA OTKRILA: Evo gde je krenuo kobnog jutra!
Foto: Kurir

PEVAČ U TEŠKOM STANJU

DARKOVA ROĐAKA U SUZAMA OTKRILA: Evo gde je krenuo kobnog jutra!

Stars -

Pevač Darko Lazić životno je ugrožen pošto je jutros u 08.45 doživeo saobraćajnu nezgodu na putu između Subotišta i Brestača.

Lazić je automobilom marke BMW sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a ekipa Hitne pomoći prevezla ga je u KBC Zemun, gde su mu konstatovane teže telesne povrede.

foto: Kurir

Darkova majka Branka i otac Milan nalaze se u bolnici, zajedno sa njegovom devojkom Marinom. U bolnicu je došla i njegova bivša supruga Ana Sević, s kojom ima ćerkicu Lorenu, koja je u suzama razgovarala s lekarima i molila da urade sve kako bi spasli pevača.

Rođaka Darka Lazića koja živi u Brestaču tvrdi pevač je sinoć imao jedan privatni nastup, nakon kog se zaputio ka domu svojih roditelja.

foto: Marija Dejanović

"Mi smo se šokirali kada smo jutros na TV čuli šta se desilo. Stvarno smo se uplašili. Branka i Milan su hitno otišli za Beograd, jer im nije dobro zbog svega. Želeli su samo da budu pored Darka", rekla je njegova rođaka.

"Darko je, koliko sam čula od njegovih, imao sinoć neki privatni nastup. Nakon toga, krenuo je ka kući u Brestaču, ali eto šta se desilo. Zaista je strašno",

rekla je ona i zaplakala.

Darko Lazić se nalazi u KBC Zemun, gde se lekari bore za njegov život. On je pretrpeo teške povrede glave, butne kosti, polomljena su mu rebra i nalazi se u veštačkoj komi, na aparatima za disanje. Lekari KBC Zemun su sazvali hitan konzilijum.

Pogledajte kako izgleda mesto nesreće:

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track