KOJIĆI REĐAJU SKANDALE! SEVE POBESNELA ZBOG JOVANE,  KEBA JE ISKULIRAO: Evo kad su se sreli i koje je pevačevo objašnjenje!
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen

drama

KOJIĆI REĐAJU SKANDALE! SEVE POBESNELA ZBOG JOVANE, KEBA JE ISKULIRAO: Evo kad su se sreli i koje je pevačevo objašnjenje!

Stars -

Dragan Kojić Keba nije se javio Jovani i Željku Joksimoviću, iako je bio na svega nekoliko metara od njih na proslavi punoletstva sina Baneta Obradovića Luke.

Popularni pevač, koji je prošle nedelje održao spektakularan koncert u Sava centru, u središtu je skandala poslednjih dana. Keba je zbog netrpeljivosti nekada bliskih prijateljica Jovane i Severine bio kolateralna šteta zato što se njegova snajka naljutila na voditeljku zbog pominjanja njenog imena u negativnom kontekstu u emisiji.

Ipak, pevač nije dozvolio da to baci senku na njegov uspeh, a na proslavu svog kuma Baneta došao je u punom sjaju u pratnji supruge Olje Kojić. Svi su očekivali da će se folker i voditeljka, koji su donedavno bili u prijateljskim odnosima, sresti na ulazu i srdačno pozdraviti, kao i prilikom ranijih susreta, ali to se nije desilo. Željko i Jovana na slavlje su došli među prvima i odmah ušli u salu beogradskog hotela, a nekoliko minuta kasnije stigao je i Keba, koji je stao i ljubazno pozdravio novinare.

foto: Damir Dervišagić

"Pevaću tri pesme koje smo Bane, ja i društvo pevali kad se kum Luka rodio: 'Jedina moja' od Divljih jagoda, i dve moje - 'Imao sam' i 'Bre gidi, džanum'. Sutradan smo ga odmah upisali u fudbalski klub Crvena zvezda", rekao nam je Keba, a na pitanje o bakšišu gotovo se uvredio.

foto: Damir Dervišagić

"Ma kakav bakšiš! To ne prihvatam! Kum valjda treba da daje pare slavljeniku, a ne neko mene da časti", u jednom dahu nam je rekao Keba.

Nakon nekoliko sati slavlja ponovo smo sreli pevača i pitali ga kako je prošao susret s Jovanom i Željkom, na šta je on rekao:

"Nismo se pozdravili jer ih nisam ni video, iskreno da vam kažem. Ja sam se zaista veselio i pevao mom kumčetu, proslava je bila na nivou i nije bilo mesta za loše emocije", kaže Keba.

foto: Dragana Udovičić

Kontaktirali smo i s voditeljkom, ali su nam iz njenog PR tima rekli da ona ne želi da komentariše susret s Draganom Kojićem Kebom.

Podsetimo, Severina i Jovana su nekada bile veoma bliske, ali pevačica u poslednje vreme ne podnosi voditeljku.

Live your life and forget your age

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Naime, Joksimovićka je u svojoj emisiji jednoj novinarki postavljala pitanja o Severini kao majci, što je Severinu iznerviralo. Posebno ju je naljutilo kad je čula da je Keba nedavno na slavu Sveti Mrata pozvao Joksimoviće, zbog čega se spakovala i otišla u Zagreb, a spekuliše se da je upravo zbog toga Severina u poslednjem času otkazala gostovanje na Kebinom koncertu. Tada je otkriveno i da se Seve navodno razvodi od Kebinog sina Igora.

Ne zamera snajki

Seve, sve ti opraštam

foto: Printscreen/Instagram

Dragan Kojić Keba priznao je da nije ljut na Severinu što nije došla na njegov koncert i da joj sve oprašta.

foto: EPA / Sgt. Ricky Gomez

"Još sam pod utiscima s koncerta. Ne bih nikakvim pričama da bacam senku na taj nastup, nikakve senke nije bilo. Što se te noći tiče, ona mi mnogo znači u životu. A što se snajke tiče, ne zameram joj ništa. Sve sam joj oprostio", rekao nam je Keba, a na pitanje da li se nakon koncerta čuo sa Seve, odgovorio je: "A šta mislite? Čujemo se svaki dan! Razlog je sigurno opravdan, mi to kao porodica najbolje znamo. Sve je opravdano, sve je okej i sve je na mestu. Biće prilike da vidite Severinu na nekom mom koncertu", rekao je Keba, koji i dalje ne komentariše navode da se braku između njegovog sina i snajke bliži kraj.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Privatna arhiva, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track