Najnovije vesti

ATINA I NIKA SAZNALE DA IM JE BAKA DIVNA UMRLA: Cela porodica se seli, devojčice će ići u školu gde je godina 10.000 €!
Foto: Marko Poplašen, Nemanja Nikolić

MENJAJU ŽIVOT

ATINA I NIKA SAZNALE DA IM JE BAKA DIVNA UMRLA: Cela porodica se seli, devojčice će ići u školu gde je godina 10.000 €!

Stars

Duško Tošić još se nalazi u Beogradu, gde rešava sve njihove probleme a od svoje supruge Jelene se bukvalno ne odvaja. Pre nekoliko  dana, par je posetio jednu privatnu osnovnu školu na Dedinju, u kojoj će, kako smo saznali, Atina i Nika ubuduće pohađati nastavu.

 

"Duško i Jelena su rešili da ćerkama promene životno i radno okruženje zbog svega kroz šta je njihova porodica prošla. Pre svega zbog skandala čiji je glavni akter bila upravo Jelena, a onda i zbog iznenadne smrti Divne Karleuše. Kako deca u tim godinama u kojima su Nika i Atina, znaju da budu nemilosrdna, da zadirkuju i ogovaraju, Tošić i Karleuša su ubeđeni da toga u novoj školi neće biti. Naime, oni su odabrali internacionalnu školu u koju pretežno idu stranci, nastava je na engleskom jeziku, i veruju da novi drugari njihovih ćerkica neće znati ni ko su Jelena Karleuša ni Duško Tošić, a kamo li šta im se u privatnim životima dešavalo", ispričao je izvor blizak pevačici.

 

Odluku da upišu ćerke baš u tu školu doneli su i zbog lokacije na kojoj se nalazi.

 

"Duško i Jelena se do kraja proleća sele u vilu na Senjaku koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija, a nova škola koju će Atina i Nika pohađati nalazi se na 5 minuta odatle. Unutrašnji radovi na kući se privode kraju, a Duško će boravak u srpskoj prestonici iskoristiti i za nadgledanje istih", kaže izvor.

 

Školska godina 10.000 evra

Škola u koju će ubuduće Atina i Nika ići, spada u jednu od najskupljih privatnih škola u našoj zemlji. Posluje po internacionalnom programu, nastava je na engleskom jeziku, dok se uče i dodatna dva strana jezika. Jedna školska godina staje oko 10.000 evra, dok se hrana i prevoz do škole i od škole do kuće, dodatno naplaćaju, baš kao i ostale vanškolske aktivnosti, uključujući izlete, knjige, boravak...

foto: Dragan Kadić, Kurir

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...