STARLETINA LJUTA SUPARNICA REŠILA DA JE DOKRAJČI! Dobrojevićevu prozvala folirantkinjom STANOJKOM, pa isplanirala ŠTA ĆE DA JOJ RADI!
Foto: Printscreen

OŠTRA

STARLETINA LJUTA SUPARNICA REŠILA DA JE DOKRAJČI! Dobrojevićevu prozvala folirantkinjom STANOJKOM, pa isplanirala ŠTA ĆE DA JOJ RADI!

Stars -

Stanija Dobrojević i Jasmina Medenica svojevremeno su delile rijaliti kuću, a kako za tako nešto, prema pevačicinim rečima, ponovo postoji mogućnost - ljutim suparnicama zasigurno neće biti lako.

Jasmina, naime, ne planira da bude blaga prema starleti. Ona smatra da Stanija sve radi samo za kamere, pa čak i lažno plače.

"Posle 'Farme 6' sam shvatila koliko meni Stanija nije bila prijatelj. Ona je osoba koja svakome u rijalitiju na kraju zabije nož u leđa. Maja, Marijana i Aleksandra misle da im je Stanija drugarica, ali daleko je od toga. Ona se sa njima druži jer niko drugi ne želi nju u svom društvu", rekla je ona Republici, pa nastavila: "Dosta mi je njenih laži i prevara i glume. Ona glumi lažne suze, i to se vidi. Stanojka sve radi za kamere, pa čak i lažno plače. Potvrđujem da je veliki folirant. Njeni fanovi su prešli u moju grupu. Velike su šanse da ću ući u 'Zadrugu'. Mislim da će Stanija da se obraduje kada vidi da ja ulazim, ali ja planiram da je gazim i gazim sve vreme", oštra je bila ona.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track