veliko slavlje

ĐURĐEVDAN DIGAO NOVI PAZAR NA NOGE: Bijelo dugme raspevalo omladinu, a kada su pustili emotivni snimak NASTAO JE LOM MEĐU STARIJOM PUBLIKOM! (KURIR TV)

Stars -

Bijelo dugme raspevalo je Novi pazar, a 558-a godišnjica grada obeležena je na spektakularan način. Goran, Alen i Tifa skupili su omladinu, ali i njihove mame i tate i proslavili pevajući hitoe koji nikada ne stare.

foto: Kurir

Mladi iz pazara pevali su svaku pesmu od početka do kraja, i uživlai u ovoj svečanoj noći. Kada se na velikom led ekranu počeo emitovati kratki film o dugmetu vrisak je zaparao nebo, a ređali su se kadrovi iz cele karijere dugmeta i simbola bivših vremena, fića nacionalno vozilo, Vučko maskota sarajevske olimpljade i tako redom.

foto: Kurir

Na binu izlazi Goran i orkerstar i dobro poznati rifovi cepaju noć, Alen kreće sa "Noćas je ko lubenica" i preko 25.000 ljudi počinje i ne prestaje da peva do samog kraja. Posebno emotivno je bilo kafa se pojavio i Tifa a onda ,, Lažeš zlato,, Bilo je i suza i u publici i na bini. Sve se prolomilo na ,,Đurđevdanu,, sva grla koliko ih je bilo pevalu su iz sveg glasa, za kraj ,,Ružica si bila,, šta reći , noć za pamćenje i za legende i sve koji su imali sreće da je provedu sa njima.

Kurir.rs / Foto: Printscreen Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja