Najnovije vesti

IGOR PERVIĆ JE U LONDON DOŠAO MLAD I DRČAN! Svirao sam, dobro zarađivao, upoznao sam čuvenu Vanesu Redgrejv i napravio jednu od NAJVEĆIH GREŠAKA... SVE BI MOŽDA BILO DRUGAČIJE!
Foto: Dragan Kadić

GODINE U LONDONU NIKADA NIJE ZABORAVIO

IGOR PERVIĆ JE U LONDON DOŠAO MLAD I DRČAN! Svirao sam, dobro zarađivao, upoznao sam čuvenu Vanesu Redgrejv i napravio jednu od NAJVEĆIH GREŠAKA... SVE BI MOŽDA BILO DRUGAČIJE!

Stars

Glumac Igor Pervić preminuo je u utorak u 52. godini u Beogradu, u stanu svoje majke. U jednom od svojih poslednjih intervjua osvrnuo se na život u Londonu.

 

"Početkom devedesetih sam bio u Pozorištu na Terazijama. Igrao sam u predstavi „Prestaće vetar” koja je igrana preko sto puta i bila je kao rok koncert. Bila je tu Anita Mančić i mnogi drugi i svaka predstava je bila rasprodata. I bilo je sve to super, ali ja sam hteo da idem negde. Tako sam 1994. došao u London, mlad i drčan, misleći da ću i ja uraditi nešto. I bilo mi je lepo pet godina u Londonu. Dobio sam radnu dozvolu, svirao sam po pabovima, lepo se živelo i zarađivalo, a onda sam se vratio u Srbiju pred bombardovanje", rekao je Igor Pervić jednom prilikom za "Nedeljnik".

 

"Razveo sam se, a kad ostaneš sam u Londonu, bude teško. Beograd dozvoljava neku vrstu prisnosti, a i falila mi je gluma. U to vreme ja nisam mogao da budem glumac u Londonu jer nisam bio član glumačkog sindikata i kao takav, u Engleskoj, ne možeš da priđeš audiciji, a kamoli da dobiješ ulogu. A nije mi bilo lako ni u Beogradu jer sam morao sve iz početka, da se dokazujem. I onda sam otišao u selo Baćevac i proveo u njemu osam godina koje su mi prijale. Počeo sam polako da se vraćam u glumački život", ispričao je, pa otkrio koga je viđao u britanskoj prestonici.

 

"Pored naših ljudi, upoznao sam Krisa Riju i Šeril Krou. Upoznao sam Vanesu Redgrejv i čak sam propustio važan sastanak koji mi je zakazala. To mi je jedna od najvećih grešaka u životu. Uspavao sam se. Možda bih danas bio kao Rade Šerbedžija, ali šta da se radi. Verovatno bih bio kao i on – Rus u holivudskim blokbasterima".

 

Poslednji oproštaj od glumca Igora Pervića biće održan u ponedeljak u 13 časova, na Novom groblju.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Nedeljnik/Foto Kurir

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...