Najnovije vesti

EKSKLUZIVNI STARS PAPARACO! TAJNI SUSRET BIVŠIH LJUBAVNIKA: Ana i Darko kafenisali, grlili se i smeškali! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

ŠTA RADE?

EKSKLUZIVNI STARS PAPARACO! TAJNI SUSRET BIVŠIH LJUBAVNIKA: Ana i Darko kafenisali, grlili se i smeškali! (FOTO)

Stars

Bivši supružnici videli su se u jednom restoranu na Vračaru i nisu krili oduševljenje zbog vremena koje su proveli zajedno.

Opaa! Ko se to nama tajno viđa?!

 

Paparaco Kurir Starsa ulovio je na delu nekadašnje ljubavnike Anu Sević i Darka Lazića kako uživaju u jednom poznatom restoranu na Vračaru. I dok mediji bruje o tome da su njih dvoje u lošim odnosima, bivši supružnici, koji se još nisu zakonski razveli, uopšte nisu tako izgledali. Naprotiv!

 

Ana je bila baš oduševljena susretom, pa se sve vreme kikotala pored Darka, a pali su i zagrljaji. Lazić i Sevićka bili su u društvu prijatelja, ali su u kafani sedeli jedan pored drugog. Pevačica je na sastanak stigla potpuno namontirana, odevena u kežual stajling i cipele sa visokim potpeticama, a sve vreme je pomno slušala šta joj bivši dragi priča. I on je bio veoma raspoložen, pa se nije bunio kad mu Ana nasloni ruku na rame ili nogu dok mu nešto objašnjava.

 

foto: Sonja Spasić

Ne znamo kojim povodom su se njih dvoje susreli, ali je evidentno da su bili prisni i srećni što su se videli. U društvu Ane i Darka nije bila i njihova ćerkica Lorena, pa je jasno da se nisu sastali zbog deteta.

 

foto: Sonja Spasić

Bivši ljubavnici zadržali su se dobrih sat vremena na piću, a onda je Sevićka digla ruku da dozove konobara kako bi otkucao račun. Međutim, ceh je platio Darko i ostavio pozamašan bakšiš. Kad su napuštali lokal, naš paparaco uhvatio ih je i kako se pozdravljaju pri rastanku, a pevačica je zadovoljno i nasmejano otišla pešaka, dok je Darku drug pridržavao štap dok uđe u automobil.

 

foto: Sonja Spasić

Jedino se nadamo da je bivši estradni par ovaj susret prijavio svojim sadašnjim partnerima - Marini Gagić i Danijelu Nedeljkoviću.

 

foto: Promo

 

Kurir.rs/N. Mijušković - I. Ercegovčević/Foto: Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...