ZA PODIZANJE KAPAKA PUKLA JE 2.000 €! Ljuba sad ugrađuje nove DUPLO VEĆE grudi, a od cifre će vam se zavrtiti u glavi!
Foto: Printscreen

Ide na remont

ZA PODIZANJE KAPAKA PUKLA JE 2.000 €! Ljuba sad ugrađuje nove DUPLO VEĆE grudi, a od cifre će vam se zavrtiti u glavi!

Stars -

Ljuba Pantović zakazala je hiruršku intervenciju, u kojoj će postojeće silikonske implantate zameniti novim, i to većim.

Pantovićeva se uveliko priprema da po drugi put stane na ludi kamen, i to sa svojim izabranikom iz Švedske, sa kojim je u dugogodišnjoj vezi. Naime, fitnes instruktorka se već podvrgla hirurškoj intervenciji podizanju kapaka pre desetak dana, a kroz samo sedam dana će posetiti jednu privatnu kliniku, gde će uvećati grudi gotovo duplo.

foto: Printscreen/Instagram

- Ljuba želi da na venčanju izgleda tip-top. Linija joj je savršena, ali joj se grudi ne dopadaju. Tražila je od doktora da joj sadašnje implantate zameni većim i podignutijim. Dogovorili su se da joj stavi nove, takozvane 3D implantate, koji su se tek pojavili na tržištu, a koji koštaju 5.000 evra. Ljuba nije žalila para, rekla je da će ceo honorar od "Zadruge" da uloži u svoj izgled, zato joj ni cena nije predstavljala nikakav problem - rekao je izvor blizak Pantovićevoj.

Kako dalje izvor otkriva, intervenciju je zakazala poslednje nedelje avgusta kako bi se oporavila do svadbe koja je u planu u oktobru.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo bivšu zadrugarku, koja nije krila da će da ide pod nož.

- Poznato je da ja nikada ne krijem da sam nešto promenila i da obožavam da se ulepšavam. Tačno je, zakazala sam intervenciju i jedva čekam da me vidite sa novim grudima - rekla je Pantovićeva.

Za podizanje kapaka dala 2.000 evra Nedavno na jednoj privatnoj klinici u Beogradu Ljuba je radila intervenciju podizanja kapaka iliti popularne mačje oči. Istog dana zadrugarka je zadovoljno napustila bolnicu, a za ovu intervenciju iskeširala je 2.000 evra.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track