muzički festival pod vedrim nebom

SENIDAH RAZBUCALA NA SAMOM STARTU! Pevačice u gaćicama i LUDI PROVOD na Ušću: Onda je stigla i bolesna Katarina Grujić! A Cobi dobio NAJVEĆI APLAUZ! (KURIR TV)

Stars -

Treće, odnosno poslednje veče "Music Week festivala" počelo je vatreno, s obzirom da su svoje nastupe zakazali muzičari koji trenutno važe za najpopularnije i najslušanije mlade izvođače.

Džala Brat i Buba Koreli pojavili su se u velikom stilu, pa energiju podigli na najviši mogući nivo svojom pesmom i brzim ritmom.

Slobodan Veljković Cobi dočekan je sa gromoglasnim aplauzom, a on se odmah bacio na posao pa napravio pravu ludnicu na zatvaranju.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Katarina Grujić dala je sve od sebe da se oporavi za ovaj nastup, budući da je zbog infekcije bubrega završila u bolnici.

1 / 27 Foto: Damir Dervišagić

Sara Jovanović se u pink kombinaciji i pantalonama sa šljikicama pojavila na sceni, pa svojim hitićima zabavljala već pripremljenu masu za đuskanje.

1 / 23 Foto: Damir Dervišagić

Angelina i Senidah otvorili su muzički šou na Ušću, a ogroman broj ljudi došao je da uživa u besplatnom spektaklu pod vedrim nebom.

Pevačica koja intrigira svojom pojavom i stavom, Senida, došla je u vrelom sutfitu pa su posetioci tako ispod trendi sakoa nazirali da li nosi gaćice ili ne.

1 / 20 Foto: Damir Dervišagić

Na večerašnjoj zabavi svoje nastupe imali su redom Angelina, Senidah, Sara Jovanović, Katarina Grujić. Cobi, Buba Koreli i Džala Brata, a Maja Berović imaće čast da zatvori festival.

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja