LJUBOMORNI BIVŠI JOJ  ZAPALIO AUTO, A DOLAZI IZ BOGATE PORODICE! Evo ko je nova devojka Andreja Atijasa i čime se bavi! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

Nova ljubav anabelinog bivšeg

LJUBOMORNI BIVŠI JOJ ZAPALIO AUTO, A DOLAZI IZ BOGATE PORODICE! Evo ko je nova devojka Andreja Atijasa i čime se bavi! (VIDEO)

Stars -

Andrej Atijas na svom Instagramu objavio fotografiju sa poznatom starletom Minom Mateljan, te je njegov potez uzburkao domaću javnost.

Tada je počelo da se spekuliše da je on prevario Anabelu, a onda se pevačica oglasila i otkrila da se se zvanično razveli pre dve nedelje.

?

Објава коју дели Mina (@mina_mateljan) дана

Mina je starleta i fitnes instruktorka iz Sarajeva. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, obožava noćni provod, a na Instagramu je prati preko 20.000 ljudi.

Naime, ona je u toku noći na Instagramu objavila sliku iz provoda na kojoj pozira sa Atijasom i stavila zaljubljeni emotkon, da bi je ubrzo uklonila sa društvene mreže. Međutim, na Instagram storiju se i dalje nalazi video sa provoda sa Anabelinim sad već bivšim mužem. Na njemu se vidi i kako se drže za ruke.

Inače, njeno pravo ime je Mina Hadžijusufović i nedavno je bila u centru pažnje kada su joj zapalili automobil. Za to delo osumnjični su Naida Katić i njen dečko Muris Hodžić.

??

Објава коју дели Mina (@mina_mateljan) дана

Požar se dogodio 8. marta ove godine na Dobrinji, kad je vatra uništila još tri vozila. Mina Mateljan ranije je tvrdila da su joj Naida Karić i njen momak Muris Hodžić zapalili vozilo iz osvete. Tada je govorila da je žrtva osvetničkog pohoda devojke koja je godinama ljubomorna na nju i to što je iz dobrostojeće porodice.

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track