Najnovije vesti

PRIJA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE SA PROSLAVE ROĐENDANA! Preklakala zbog onoga što joj je Filip priredio, pa prebdela do SITNIH SATI!
Foto: Damir Dervišagić

ostala bez teksta

PRIJA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE SA PROSLAVE ROĐENDANA! Preklakala zbog onoga što joj je Filip priredio, pa prebdela do SITNIH SATI!

Stars

Aleksandra Živojinović nedavno je proslavila 24. rođendan u krugu najmilijih. Žurka je, kaže, trajala do ranih jutarnjih sati, a poklon koji je dobila od muža Filipa najdraži joj je od svih ikada. Naime, Filip i sin Aleksandar za nju su priredili takvo iznenađenje, da pevačica nije uspela da zadrži suze radosnice. 

"Došla sam bila u naš dom posle nastupa, a sačekala me je puna kuća stvari, torti, balona, svega je bilo... Filip me je oduševio", počela je ona. 

"Napravio mi je (Filip) jedan poklon... on i Aleksandar su napravili poklon za mamu koji je toliko lep i poseban za mene. Ne znam šta na ovom svetu da mi je kupio, ne bi me tako iznenadilo i oduševilo. Baš zato što je on odlučio sam da napravi i da u tom tekstu piše - pošto sam ja mali, zamolio sam tatu da napravi poklon. Počela sam da plačem! To mi je najlepši poklon za rođendan u životu. Razne fotografije, prva sa ultrazvuka, prvo odelce koje smo mu kupili, stavio na to jedno mesto, nalepio..." objašnjavala je ona, ne otkrivajući ipak o čemu se tačno radi. 

Ovaj do sada nepoznati i romantični detalj sa velike proslave posebno je oduševio dame koje se nečemu sličnom svakako nadaju kada osvane neki njima važan dan. 

foto: Printscreen/Magazin IN

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...