VRANJEŠ DOVEO FRIZERA IZ BELGIJE DA GA OŠIŠA ZA ŽURKU: Na vreme se spremio za proslavu 30. rođendana
Foto: Privatna Arhiva

Hit frizura

VRANJEŠ DOVEO FRIZERA IZ BELGIJE DA GA OŠIŠA ZA ŽURKU: Na vreme se spremio za proslavu 30. rođendana

Stars -

Za sve pare: Ognjen priredio glamuroznu zabavu u Atini, gde je sve prisutne zabavljala Ceca Ražnatović, koja je stigla s Kipra

Ognjen Vranješ juče je ceo dan proveo u organizaciji proslave svog 30. rođendana u Atini, na kojem je kao specijalna gošća nastupila Svetlana Ceca Ražnatović, a o čemu je Kurir prvi pisao.

foto: Kurir

Bivši ljubavnik Jelene Karleuše je u jedan od najelitnijih restorana na Glifadi došao oko podne kako bi se uverio da sve teče po planu. U prilog tome svedoče fotografije sa lica mesta. Sportista je sa svojim timom ljudi osmislio sve do najsitnijeg detalja, a njegove želje, kako se uverio, ispunjene su.

- Ognjen ništa nije prepustio slučaju. Pripreme za rođendansku zabavu su završene na vreme. Ceca je sletela oko petnaest časova i sačekalo ju je obezbeđenje, koje je non-stop bilo uz nju. Ona je došla sa Kipra. Njeni muzičari su stigli dva sata posle nje i pravo sa aerodroma su se uputili u restoran zbog tehničke probe - priča naš izvor.

Poslednje pripreme... Ognjen u restoranu
Poslednje pripreme... Ognjen u restoranufoto: Privatna Arhiva

Ognjen je, pored obaveza koje je imao oko restorana, muzike i torte, vodio računa i o svom izgledu, pa je čak iz Belgije doveo frizera Pabla, koji ga je ošišao. On mu je platio i avionsku kartu i smeštaj u hotelu, pa se može reći da od njegovog šišanja baš boli glava.

Inače, prema rečima našeg izvora, Ognjen je istog dana slavio i rođendan ćerki Adrijani. Vranješova bivša žena Danijela je u sklopu restorana osmislila dekoraciju za decu.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track