ŠOK INTERVJU LUNE ĐOGANI! Progovorila sve o BIVŠEM ljubavniku, Marku Miljkoviću i trudnoći, pa oplela po Gagiju i NJIMA
Foto: Kurir

Iskrena

ŠOK INTERVJU LUNE ĐOGANI! Progovorila sve o BIVŠEM ljubavniku, Marku Miljkoviću i trudnoći, pa oplela po Gagiju i NJIMA

Stars -

Luna Đogani kaže da stalno sluša pesmu svog nekadašnjeg ljubavnika Slobe Radanovića!

"Njegovu pesmu često puštaju na radiju, baš je lepa i emotivna. Ne znam kome je posvećena i ne zanima me", rekla je pevačica za pesmu Bivši!

foto: Printscreen/Premijera

Srećna si pored Marka Miljkovića. Razmišljate li o braku i deci? - Mama mi je rekla da neće još da bude baba! Ponavlja mi stalno: "Polako, mlada sam da budem baba". Za sada nisam trudna, a šta će biti, videćemo!

Zašto si prozvala Vladimira Tomovića kad je završio nastup? - Sa mnogim učesnicima „Zadruge 3" nisam u dobrim odnosima. Njega sam tužila u tatino ime, zbog vređanja i fizičkog napada. E pa, srešćemo se on i ja napolju! I od jačeg ima jači.

foto: Printscreen

Šta misliš o Ermini Pašović koja je bila tvoj fan, a sada urijalitiju često proziva tvog oca? Mnogo je želela da uđe u „Zadrugu“ kao Gagijeva podrška. Izdala ga je! Zbog Vladimira i nje noćima nisam spavala. Neću im ostati dužna!

I Ermina je i poligrafu odgovarala na pitanja o Gagiju. Drago mi je što se pokazalo koliko laže. Nažalost, ona pojedinima ni poligraf ne može da pomogne.

Nedavno si objavila snimak na kom se vidi i tvoj bivši očuh Andrej Atijas. Anabela i on su ostali prijatelji posle razvoda? - Da. Ako nisu uspeli kao partneri, ne znači da ne mogu da budu bliski. Najvažnija je podrška porodice. Sestra Blankica je najsrećnija kad su njih dvoje zajedno.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Informer/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja