Najnovije vesti

RATOVALA JE S POPOVIĆEM, A SAD JE ON ZOVE U ZG Kontroverzna pevačica napravila bi HAOS a zbog ove izjave hoće je u žiri?
Foto: Printscreen/TV Prva

Ona je bez dlake na jeziku

RATOVALA JE S POPOVIĆEM, A SAD JE ON ZOVE U ZG Kontroverzna pevačica napravila bi HAOS a zbog ove izjave hoće je u žiri?

Stars

Slađana Milošević mogla bi da se nađe u žiriju "Zvezda Granda", kako je istakao Saša Popović.

Naime, direktoru "Grand" produkcije je privukla pažnju jedna izjava slavne rokerke.

"Da pop i rok muzika imaju jednog Sašu Popovića - gde bi im kraj bio", izjavila je Slađana nedavno za domaće medije.

foto: Dado Đilas

Pričajući o angažmanu njenog kolege Đorđa Davida u ovom muzičkom talent šou-programu, Saša se osvrnuo na ovu izjavu Miloševićeve i istakao da bi mogao da je zamisli kao člana žirija.

"Slađana je super. Ona je top. To šta je ona pričala za "Grand", da li pozitivno ili negativno, nebitno je. Ona je obeležila jedno vreme, osamdesete godine prošlog veka, posebno njihov kraj. Mislim da bi ona čak bila dobra za žiri "Zvezda Granda", poručio je Popović.

foto: Printscreen/Prva TV

Podsetimo, Miloševićeva i Popović su se sukobili u emosiji Da, Možda, Ne davne 2010. godine kada je tema bila Evrovizija. Te godine je Srbiju predstavljao Milan Stanković, iza kojeg je stajao Saša Popovići i Grand produkcija. Nakon verbalnog okršaja, Saša je ponudio Slađani da donese demo-snimak sa pesmama da ih presluša i ukoliko je kvalitetan, da ga objavi. Ova ponuda je usledila pošto je rok pevačica optužila Popovića da je uzurpirao medijski prostor kada je muzika u pitanju, i da ona godinama nema priliku da svoj novi muzički projekat približi publici.

foto: Dragan Kadić

 Kurir.rs/Alo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...