EMINA JAHOVIĆ PRVI PUT O POMIRENJU SA MUSTAFOM! Nerazdvojni 2 godine posle razvoda: Takva nam je bila SUDBINA!
Foto: Damir Dervišagić

NEMA ŠTA DA KRIJE

EMINA JAHOVIĆ PRVI PUT O POMIRENJU SA MUSTAFOM! Nerazdvojni 2 godine posle razvoda: Takva nam je bila SUDBINA!

Stars -

Emina Jahović navodno se kaje što se razvela od Mustafe Sandala, s kojim je u braku dobila dva sina, Jamana i Javuza. U prvom intervjuu posle pomirenja ona ističe da su njih dvoje ponovo nerazdvojni, dve godine posle razvoda, te da mnogima mogu da posluže za primer kakav im je trenutno odnos.

"Dve godine posle razvoda nas dvoje smo opet nerazdvojni, ako se ne čujemo ili ne vidimo samo jedan dan, odmah se zabrinem da mu se nešto loše nije desilo. Imamo lep odnos, mislim da drugima možemo da budemo dobar primer. Eto, nastavili smo da funkcionišemo. Naša deca nisu smela da ispaštaju, a s vremenom smo opet postali bliski", počela je ona.

Na pitanje da li su je u rodnom Novom Pazaru osudili zbog razvoda Emina je rekla:

"Ranije, dok sam odrasla u Novom Pazaru, kad bi neka žena zatražila razvod mnogi bi je osuđivali i ispala bi crna ovca. Danas je to drugačije, mnogo brakova ne opstaje. Međutim, sinovi Javuz i Jaman prošli su kroz traumu zbog našeg razvoda, žao mi je zbog toga. Ma bilo bi bolje da se Mustafa i ja nismo razveli! Ali izgleda da nam je bila takva sudbina."

Podsetimo, 15. februara 2018. godine Jahovićeva je pokrenula brakorazvodnu parnicu, a od 6. juna bilo je i zvanično da sa Mustafom više nije u braku. Kako se tada pisalo, sve je bilo okončano za manje od 15 minuta.

Kurir.rs/Informer/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track