POSLE KEBE I OLJE, I ONA JE PRECRTALA KOJIĆKU SA LISTE PRIJATELJA: Taša OTPRATILA Severinu sa Instagrama!
Foto: ATA Images

PREKIPELO JOJ

POSLE KEBE I OLJE, I ONA JE PRECRTALA KOJIĆKU SA LISTE PRIJATELJA: Taša OTPRATILA Severinu sa Instagrama!

Stars -

Severina Kojić izgubila je još jednog bitnog pratioca na Instagramu. Nju je sa ove društvene mreže otpratila zaova Nataša Kojić Taša, sestra njenog supruga Igora Kojića.

Nakon skandala i rasprave sa mužem na ovoj mreži, Severinu su najpre otpratili svekar i svekrva Dragan Kojić Keba i Olja Kojić. Sada ju je sa liste prijatelja skinula i Nataša, sa kojom je pevačica bila u odličnim odnosima.

foto: Instagram

Iako se ne zna iz kog tačno razloga je Taša uradila ovo, mnogi pretpostavljaju da je ona stala na stranu roditelja i iz poštovanja prema njima je otpratila.

Ipak, Severinina zaova nije obrisala zajedničke slike sa njom koje su nastale u u Njujorku, kada su je posetili brat i snaja.

Podsetimo, Igor je nedavno objavio montiranu fotografiju na kojoj se nalaze on, Seve i njen bivši partner Milan Popović uz komentar:

foto: Damir Dervišagić

- Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate - napisao je Igor, a Severina je odgovorila: - Pokrovitelji su Olja i Dragan. Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan - napisala je Severina, nakon čega su se ona i Igor otpratili sa Instagrama, a isto su uradili i Keba i Olja.

foto: Printscreen/Instagram

Ipak, Igor je opet zapratio Seve i objavio zajedničku sliku na kojoj se ljube. - Ljubav koja se ne meri lajkovima i followima. Moj anđeo, najlepša duša i najbolja majka na svetu - napisao je tada.

Kurir.rs/ J. S. / Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track