Najnovije vesti

BILJA SEČIVANOVIĆ SE UDALA, A EVO U KAKVOM RASKOŠU ŽIVI! Kuća na tri sprata, bazen NASRED dvorišta, a tek ENTERIJER FOTO
Foto: Instagram Printscreen, Printscreen

LUKSUZ NA SVE STRANE

BILJA SEČIVANOVIĆ SE UDALA, A EVO U KAKVOM RASKOŠU ŽIVI! Kuća na tri sprata, bazen NASRED dvorišta, a tek ENTERIJER FOTO

Stars

Pevačica i nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Biljana Sečivanović izgovorila je sudbodnosno da vereniku Aleksandru Nediću.

foto: Printscreen/Happy

Bilja živi u raskošnom domu, kuća na tri sprata, veliko dvorište sa bazenom i palmama, ograđeno visokom ogradom i dom kao iz španskih serija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILJANA SECIVANOVIC || (@biljanasecivanovic) on

Uz pomoć majke i sestre Biljana je naporno radila i za deceniju uspela je da kupi dvosoban stan u Beogradu. Pre tri godine upoznala je Aleksandra Nedića i sa njim je otpočela emotivnu vezu, a nedavno i zajednički život na novoj adresi.

foto: Printscren/Happy

"Dve godine veze je sasvim dovoljan period da upoznaš čoveka sa kojim si ostvarila neki emotivni odnos. Došlo je vreme da dalje krenemo kao porodica, te smo počeli da stvaramo zajedničku budućnost", rekla je tada pevačica, koja priznaje da je bilo najteže pod jednim krovom uskladiti potrebe njihovih naslednika iz prethodnih veza. Aca je otac šenaestogodišnje ćerke Nikoline, dok Biljanin sin Mateja ima 13 godina.

foto: Printscren/Happy

"Najteže je prošlo i ušli smo u neki ritam. Dva tinejdžera nije lako uskladiti i usmeriti ih jedno na drugo budući da nisu u srodstvu, a postali su porodica. Istovremeno, deci mora da postane jasan odnos njihovog roditelja i osobe koju je on izabrao za životnog saputnika. Period prilagođavanja donosi ne male teškoće, ali uz ljubav koju imamo Aca i ja sve se pregura lakše", iskrena je bila tada Biljana, čiji novi dom izgleda raskošno.

foto: Printscren/Happy

Kurir.rs / Puls Online / M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...