01:55

TOMU POŠTUJEM I MRTVOG DO NEBA, ALI ŠABAN JE NEPREVAZIĐEN! Hasan Dudić: Bjelogrlić hteo da ga potceni, nehumano da ga zove GANCI

burna reakcija

HASAN DUDIĆ LJUT ZBOG SCENE U TOMI! Nije lepo to što je Bjela uradio mom pokojnom bratu ŠTA MU ZNAČI TO GANCI?!

Stars -

Film "Toma" Dragana Bjelogrlića izazvao je oprečne reakcije kod publike.

Najviše negoduju oni koji su najbolje poznavali pevača poput nekih predstavnika estrade ili Zdravkovićeve supruge Gordane. Jedan od njih je i pevač Hasan Dudić koji je nezadovoljan time što je njegov pokojni brat Šaban Šaulić u filmu stavljen u kontekst švercera cigareta i nazvan "ganci".

"Tomu sam poznavao od 1972. godine. Pevali smo u gradskom podrumu, sada su svi pokojni, a samo sam ja živ. Viđali smo se na turnejama, uvek je prema meni bio pažljiv, usmeravao me je kad pišem pesme. Poštujem ga i mrtvog do neba!", započeo je Hasan.

Pevač dodaje da nije pogledao film jer je pre dva dana izašao iz bolnice i negoduje što nisu zvali one koje su trebalo da kontaktiraju za informacije o detaljima iz Tominog života.

"Ruku na srce, svi hvale film, čuo sam da je odličan. Moja snaha je rekla da je zaplakala. Samo jedna scena joj je zasmetala i to sa cigarama koje Šaban treba da ponese Tomi i kad kažu da "stavi četiri boksa u torbu, on je Ciganin, ganci". To je nehumano. To su banalnosti", naveo je Hasan i dodao da je imao priliku da upozna i Dragana Bjelogrlića, te da ga poštuje i da mu je drag.

Naglašava da je Šaban Šaulić neprevaziđen, da se takav jednom rađa, i kao pevač i kao čovek.

"Nije lepo. On je mrtav. Mogao je u filmu da priča Nikola Idžan, mogla je Zorica Marković, mogao sam ja. Hteli su da potcene ime najvećeg. Ne znam što su to radili", zaključio je pevač.

01:55

HASAN DUDIĆ NI DINARA NIJE DOBIO OD JUTJUBA: Verovao sam Basu, a on mi dao 12.000 dinara

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:26

TOMA U HRVATSKOJ RUŠI REKORDE GLEDANOSTI, A NJIHOVI KRITIČARI LUDE! Na sve načine pokušavaju da sabotiraju prikazivanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track