SEKO, NE DAJ DA TE MAĆEHA CECA ISKORIŠĆAVA ZA SOPSTVENI IMIDŽ, PONOSAN SAM! Posle ispovesti Arkanove ćerke, oglasio se i sin Vojin
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva, Facebook, Screenshot youtube/Mladjen

dao komentar

SEKO, NE DAJ DA TE MAĆEHA CECA ISKORIŠĆAVA ZA SOPSTVENI IMIDŽ, PONOSAN SAM! Posle ispovesti Arkanove ćerke, oglasio se i sin Vojin

Stars -

Ćerka Željka Ražnatovića Arkana, Sofija Ražnatović u intervjuu za Kurir otkrila je nepoznate detalje o odnosu sa ocom, ali o nasledstvu, kao i o odnosu sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Arkanova ćerka, koju je dobio sa socijalnom radnicom koja je o njemu vodila računa u belgijskom zatvoru, dotakla se i odnosa s folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, za koju kaže da je s njom teško voditi razgovore o podeli imovine.

Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan, Sofija Ražnatović
foto: EPA, Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

- Jako mi je žao što sa Cecom ne mogu da se vode razgovori kao sa ozbiljnom, odgovornom osobom i da otvoreno kažu šta se zaista dogodilo posle smrti mog oca. Želimo samo ono što nam pripada, a to je deo našeg oca. U Evropi svako dobije deo nasledstva kad roditelj umre. Naš život je tek počeo i mi takođe želimo da idemo dalje i svako malo je više nego dobrodošlo. Arkan nije bio samo Cecin muž nego i naš voljeni otac.

Nakon toga, oglasio se i Arkanov sin, Vojin Ražnatović, koji je podržao sestru i javno joj se zahvalio za sve što je rekla.

Vojin Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

- Konačno neko drugi od braće i sestara da konačno progovori! (Čisto da nisam jedini svih ovih godina). P.s. Bravo seko na hrabrosti! Ponosan sam na tebe i ne daj vise da te maćeha iskoriscava za njen sopstveni imidž - napisao je Vojin.

Vojin Ražnatović
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Lj.S.

Bonus video:

00:20

Ceca se pojavila na snimanju zvezde Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track