00:17

Biljana Sečivanović na medenom mesecu s mužem

baškare se

PEVAČICA SA MUŽEM OTIŠLA NA MEDENI MESEC! Prozivali su je da se UDALA ZA DEDU, a ovako uživaju na luksuznoj destinaciji! VIDEO

Stars -

Folk pevačica Biljana Sečivanović i njen izabranik Aleksandar Nedić otputovala na medeni mesec i to u Dominikansku Republiku.

Oni su prošlog leta rganizovali svadbeno veselje, ali zbog situacije u celom svetu zbog virusa korona, ali su tek sada odlučili da otputuju na ljubavno putovanje.

Biljana Sečivanović
foto: Privatna Arhiva

Kako priča izvor blizak poznatom paru, Aleksandar se potrusio da pripredi svojoj izabranici putovanje iz snova. Nakon povratka u Srbiju Biljanu čekaju pune ruke posla. Svoju publiku obradovaće novom pesmom.

-Pesma je drugačija, pravi narodnjak...nisam još takvu pesmu snimila...mislim da je ona upravo ono što publika očekuje od mene - izjavila je pevačica.

- Ljubav ne zna za vreme i godine i ako je to to da tada izgovorim ‘da’ ja ću ga izgovoriti tada jer ja to ne radim zbog drugih i ne osvrćem se na komentare bilo koje prirode - pričala je Bilja svojevremeno povodom negativnih komentara da ženi njenih godina ne priliči da pravi svadbu i nosi venčanicu, ali jednostavno joj se nije dalo da pre zablista u beloj haljini i ako je imala velike ljubavi.

Biljana Sečivanović
foto: Pritnscreen

"Ljubav ne zna za vreme i godine i ako je to to da tada izgovorim 'da' ja ću ga izgovoriti tada jer ja to ne radim zbog drugih i ne osvrćem se na komentare bilo koje prirode", rekla je nedavno Biljana. Ona i Aleksandar verili su se pre dve godine u Dubaiju, nakon čega su otpočeli zajednički život u velelepnoj kući u Vinči. Pevačica i njen novopečeni suprug žive sa decom iz svojih prethodnih emotivnih veza - njenim sinom Metejom i njegovom ćerkom Nikolinom.

Podsetimo, Biljana ima sina Mateju kog je dobila sa biznismenom iz Austrije, koji ju je ostavio nedugo nakon što je saznao da je pevačica trudna.

Biljana Sečivanović
foto: Printscreen/Grand televizija

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

02:52

NADICA SEČIVANOVIĆ PRIZNALA DA NE RAZGOVARA SA TETKOM BILJANOM! Pevačica jedva ZADRŽALA SUZE: Baš mi je teško, ona je moja krv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track