05:33

UPRAŽNJAVAM S*KS VIŠE NEGO IKAD! Zorica Marković otvoreno priznala kako uživa sa dečkom: PRŠTI NA SVE STRANE!

iskreno

UPRAŽNJAVAM S*KS VIŠE NEGO IKAD! Zorica Marković ŠOKIRALA PRIZNANJEM kako uživa sa dečkom: PRŠTI NA SVE STRANE!

Stars -

Zorica Marković otrkila je u emsiji "Sceniranje" na Kurir televiziji da joj ljubav cveta, te da u ljubavnim igrarijama sada uživa više nego ikad.

Popularna pevačica otkrila je novinarki i voditeljki Ljiljani Stanišić da je zaljubljenija nego ikad i da svog gospodina obožava.

Zorica Marković
foto: Kurir televizija

Uz to se osvrnula i na koleginice koje se operišu, pa je dodala da njoj ne pada na pamet da menja nešto na sebi, te da ne voli ni kada ima veštačku kosu.

- Kad vodim ljubav sa svojim dragim, sve se bojim da ne pomisli da imam kraste zbog nadogradnje, pa ja to skidam - kaže Zorica.

Ona je otkrila da je u vezi bez obaveza sa dobrostojećim pedesetogodišnjakom, koji se bavi preozbiljnim poslom.

Zorica Marković
foto: Kurir televizija

- Ne smem da otkrivam ko je on, jer se bavi preozbiljnim poslom. Našli smo se, jer smo veliki prijatelji, tu smo i tu dobru i u zlu. I on je meni uvek prioritet. Mada sam ja njemu rekla, nema spavanja kod mene, da ti peglam i perem neću, plati pomoćnicu. Kad je seks, može kod tebe, nije problem. To pršti na sve strane - kaže Zorica Marković.

- Nakon operacije naučila sam da živim punim plućima, tako da upražnjavam s*ks i vodimo ljubav više sad, nego pre operacije - kaže Zorica Marković.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:24

ZORICA MARKOVIĆ NAVUKLA ERU U SOBU! napravili haos u programu uživo: DOHVATILI SE PREKO STOLA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja