Najnovije vesti

DA LI STE NORMALNI, J*BOTE?! Mlada napravila SKANDAL usred emisije: GRADSKOJ RIBI DOVELI STE SELJAKA IZ MEDVEĐE! Cepam ugovor!
Foto: Printscreen/Brak na neviđeno

napustila Brak na neviđeno

DA LI STE NORMALNI, J*BOTE?! Mlada napravila SKANDAL usred emisije: GRADSKOJ RIBI DOVELI STE SELJAKA IZ MEDVEĐE! Cepam ugovor!

Stars
13:42h

Gordana Anđelković napravila je pravu dramu u emisiji Brak na neviđeno, koja je emitivana prošle sezone, kada nije želela da se uda za gospodina kog su joj "namestili". Učesnica ovog šoua bila je uvređena kada se pojavio muškarac koji joj se nimalo nije dopao, pa je insistirala da se njen lik ne prikazuje u emsiji.

Gordana je priznala da je impulsivna i da "uči da kontroliše bes", ali nije uspela da iskontroliše ponašanje kada je videla mladoženju, upitala ga odakle je, a kada je Miloje Jovanović rekao "iz Medveđe", mahnula rukom i rekla "ćao".

1 / 4 Foto: Printscreen/Brak na neviđeno

"Nemoj da se uvrediš, ali izvini, moje je da kažem nisi moj tip, ne sviđaš mi se i to je to. Nisi iz Beograda, ne sviđa mi se tvoj stajling", rekla je mladoženji a onda se okrenula i izvikala na voditeljku:

"O čemu si ti mislila kada si videla njega i videla mene?! O čemu si mislila, majke ti. Da si bacila pasulj boljeg bi izabrala. Što ti ne ideš na piće s njim, idi ti. Da ku ste vi normalni, j*bote. "

"Pa šta mu fali", voditeljka je bila u čudi.

"Ništa mi se ne sviđa, apsolutno ništa. Sestro, nismo na istom nivou. Pa je l' vidiš mene, vidiš njega?! Ja gradska riba, a vi mi doveli ljaljana iz Medveđe", bila je besna mlada.

"Da brišete ovo, neću da me prikazujete, tužiću vas majke mi. Neću da se pojavljujem u ovoj glupoj emisiji!", vikala je, a potom izletela iz sale za venčanja.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja