"MALA I SA ROGOVIMA SI TOP" Čolina ćerka u KOSTIMU ĐAVOLICE pokazala PREVIŠE, niko neće ostati imun na OVAJ prizor (FOTO)
Foto: Printscreen

raj za oči

"MALA I SA ROGOVIMA SI TOP" Čolina ćerka u KOSTIMU ĐAVOLICE pokazala PREVIŠE, niko neće ostati imun na OVAJ prizor (FOTO)

Stars -

Iako se na našim prostorima ne obeležava Noć veštica, mnogi mladi sinoć su se maskirali i pohrlili u provod sa maskama u duhu "Halloween"-a. Među njima je čak i Čolina ćerka, koja je izabrala da bude đavolica.

Naime, ćerka Zdravka Čolića, Una, izabrala je za sinoćni provod crnu odevnu kombinaciju, sa detaljima od kože, dok je na glavu stavila aksesoar sa đavolskim crvenim rogovima.

Una Čolić
foto: Printscreen Instagram

Sve je upotpunila karminom u istoj boji, a fotografiju na kojoj pozira ovako odevena sa drugaricom sličnog stila, na Instagramu je privukla veliku pažnju.

Mnogi komentarišu Unin "look" i govore joj da je "se*si đavolica".

"Mala, i sa rogovima si top", "Vi niste veštice, nego princeze", "Super ste", "Prave đavolice" samo su neki od komentara.

Zdravko Čolić
foto: Dragan Kadić

Podsetimo, Zdravko Čolić je slab na svoje ćerke, a svojevremeno je otkrio kako se nosi s popularnošću svoje starije mezimice Une.

- Una voli to tako. Vrlo je druželjubiva i komunikativna tako da joj to verovatno znači. To su te godine u kojima smo svi imali neke opservacije, fantazije i slično. Ja se ne mešam. Kada bih ušao u to verovatno bi mi nešto zasmetalo, tako da ne ulazim - otkrio je slavni pevač.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track