SAŠA VIDIĆ URNISAO ČEKIĆKU, POMENUO I BRENINE I CECINE PERIKE: "Bedo, toliko si gadna da su te zatvorili u skladištu hipermarketa"
Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Shutterstock

BUKTI BRUTALNI RAT

SAŠA VIDIĆ URNISAO ČEKIĆKU, POMENUO I BRENINE I CECINE PERIKE: "Bedo, toliko si gadna da su te zatvorili u skladištu hipermarketa"

Stars -

Verbalni rat između Saše Vidića i Andreane Čekić posle petogodišnje pauze, po svemu sudeći, ponovo se zakuhtava i preti da postane još brutalniji nego 2018, kad je danima punio novinske stupce.

Iako je pevačica u nedavnom intervjuu istakla da je modnom kreatoru oprostila sve uvrede koje je tada uputio na njen račun, Vidiću je jako zasmetalo to što ga ona opet pominje i povezuje sa Svetlanom Cecom Ražnatović, s kojom više nije u prijateljskim odnosima.

Andreana Čekić
foto: Printscreen Instagram

Naime, Andreana je istakla da više uvrede ne prima k srcu i da ništa i ne očekuje od Saše jer je on "uvredio i Cecu, koja ga je hlebom hranila i izdržavala".

- Kad sam shvatila da je ovaj posao satkan od talenta, truda, ali i šou-biznisa, njega sam bacila u tu treću fioku, gde je sve dozvoljeno. Ne primam više uvrede k srcu. Osoba koja je bila spremna da uvredi onog ko ga je hlebom hranio, mogu slobodno reći i izdržavao... Mislim na Cecu, jer znam da je tako bilo, šta dalje reći? Ja nisam bila prisna s njim, bili smo saradnici. Kad sam dolazila iz Beča, znala sam za njega jer je radio sa Cecom, zato smo započeli saradnju. Lepo me je oblačio, bilo je i promašaja nekad. Ali nije sve do njega, nekad je bilo i do mene. Imao je on lepe rezultate dok je bio normalan. Automatski znam da je osoba koja nije zadovoljna sobom - bučna. To kažem iz ličnog iskustva - rekla je Andreana za Svet.

Saša Vidić
foto: Dragana Udovičić

Ova pevačicina izjava je toliko iznervirala Vidića da je, kad smo ga pozvali za komentar, odmah počeo da sipa uvrede.

- Ma nek ta Čekićka p**i k**ac. Laže k**va da smo bili saradnici. Dolazila mi je u atelje svako jutro, dramila i molila da bude jeftinije. Nebitna je ona, više ne postoji. Ona mene nije maltretirala dok smo radili, mogla je samo da smrdi više ili manje. Kaže da me je stavila u treću fioku? Da li ona ima tri fioke u mozgu? Nema ona to. Ona je jedna seljanka. Prosta. Šta ću ti ja, ženo, što su te držali zatvorenu u hladnom skladištu hipermarketa? Bila si toliko gadna da su te ostavili tamo čisto da te drže. Ajde, bre, ćuti i vrati se tamo odakle si potekla. Bedo - poručio joj je Saša.

Kreator je rekao i da Čekićki pomoći nema.

Saša Vidić
foto: Dragan Kadić

- Nema njoj pomoći. Nema ništa. Ona je lice operisala, udala se, a onda ju je muž bacio u đubre i idemo dalje. Zašto Andreana više ne nosi perike u Dubaiju? Mnoge velike zvezde su oporavile svoju kosu i više ne moraju da nose perike - Lepa Brena, Ceca i Lepa Lukić... Andreana mora i dalje jer je gadna i jer nosi perike iz porno-šopa. Svaka budala sada uživa u Dubaiju. Ona nema para da bude svaki dan u nekom ekstraskupom hotelu - završio je Vidić.

Pozvali smo pevačicu kako bismo čuli njen komentar povodom Vidićeve izjave, ali njen broj telefona je bio nedostupan.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Damir Dervišagić, Shutterstock

Podsetimo, rat između bivših saradnika buknuo je kad ju je Saša izvređao u jednom modnom žiriju nazvavši je "Grdanom", kao i da je "izmislila trudnoću zbog marketinga", a ona mu je uzvratila rekavši mu da je "Ceca pomogla da se ne uguši u svom izmetu".

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

07:06

CECA JE CRNA UDOVICA! Saša Vidić za Kurir tv otkrio sve njene MRAČNE STRANE: Bila je devojka Šiptara, OBOŽAVA KRIMINAL!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track