PRIJATELJI SU POKUŠALI DA ME UDAVE U BAZENU! Pevačica otkrila gorku istinu: Gađali su me kamenjem A TADA JE PRORADIO KLIK U MOZGU!
Foto: Kurir Televizija, Shutterstock

KURIR TV

PRIJATELJI SU POKUŠALI DA ME UDAVE U BAZENU! Pevačica otkrila gorku istinu: Gađali su me kamenjem A TADA JE PRORADIO KLIK U MOZGU!

Stars -

Mlada pevačica Lena Stamenković doživljavala je torturu najsurovijih vrsti od strane svojih vršnjaka. Govori nam kako su prozivke, ismejavanje i gađanje kamenom mala stvar u odnosu na one koje su joj se dešavale.

Jednu situaciju je istakla, a to je kada su vršnjaci pokušali da je udave u bazenu. Govorila je kako tada mozak radi nezamislivom brzinom, a na kraju svega je rekla da to razume i da su to samo deca.

Lena Stamenković
foto: Kurir televizija

U svom gostovanju u emisiji "Pusti brigu" kod voditeljke Suzane Petričević detaljnije je pričala o vršnjačkom nasilju i kako su vršnjaci pokušali da je udave u bazenu.

- Moramo da razumemo i tu drugu stranu drugih ljudi. Iako sam, zbog svih situacija, postala introventna osoba, to mi je mnogo pomoglo jer sam krenula da pišem i sve boli koje sam trpela od drugih ljudi sam predočila u papir, harmoniju i muziku - započela je pevačica, pa se osvrnula na konkretan slučaj utapanja u bazen:

01:06

PEVAČICA OTKRILA KOJA STVAR JE MOTIVISALA DA PIŠE PESME: Vršnjaci su me vređali, gađali kamenjem i POKUŠALI DA ME UDAVE U BAZENU!

- Postoje malene stvari koje sam doživljavala, u smislu da su me prozivali, ogovarali, gađali kamenjem, ali smatram da su to male stvari u odnosu na one koje su se dešavale. Tada proradi neki klik u mozgu da mora da se preživi. Imala sam jednu situaciju u kojoj su vršnjaci pokušali da me udave u bazenu, i to je normalno, a ja sam mislila da su mi to prijatelji. Ne uzimam za zlo, to su deca.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja